Gratis

Meerdere data

Business Coaching : The Sky is the Limit !

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Power To You

Mercatorlaan 15

3191 Boortmeerbeek

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Business Coaching : Op zoek naar je nieuwe uitdaging en motivatie?

Op de werkplek moeten we performant zijn, volledig toegewijd aan het resultaat en efficiënt schakelen met collega's en leidinggevende?

Wat doe je echter als je in een baan zit, die je eerder leegzuigt dan energie geeft? Wat als je slechts een fractie van je talenten kan/mag gebruiken? Hoe kan je ervoor zorgen dat je de baan krijgt die je wil ? Wil je een nieuw carrierepad inslaan, nieuwe talenten ontwikkelen? Hoe kan je de relatie met je collega's en leidinggevende (terug) positief krijgen. Kom je eerder uitgeput thuis na een dag werken en heb je geen energie meer voor je gezin, je hobbies, jezelf?

Is het antwoord op 1 van de bovengestelde vragen positief, aarzel niet en kies voor een business coaching bij Power To You.

Hier krijg je een op maat gemaakte Business Coaching die je helpt je ambitie en potentieel te versterken om zo je huidige werksituatie om te buigen naar wat jij nodig hebt en wil. Alleen jij kan ervoor zorgen dat je carriere in de juiste lift zit en dat je je ambities realiseert. Wees niet bang om het heft in eigen handen te nemen, maar Reinvent Yourself !

Boek een tijdsslot voor 1 uur coaching op maandag om 18.30 of 20 u. Bevestig je reservatie door het aanmaken van een ticket. Voor meer info of vragen, stuur een berichtje naar PowerToYou@telenet.be

Elke coaching sessie wordt bij aanvang afgerekend. Om langdurige resultaten te realiseren, kan U ook opteren voor een drie of vijf sessies, welke met korting worden aangeboden. Voor meer info of vragen, stuur een berichtje naar PowerToYou@telenet.be

Zowel Uw tijd als Mijn Tijd zijn waardevol : In geval van belet, gelieve 24 hr vooraf te verwittigiging.


Delen met vrienden

Locatie

Power To You

Mercatorlaan 15

3191 Boortmeerbeek

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen