€ 25 – € 45

Business Congres Almere 2019 - The future is now

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Kunstlinie Almere Flevoland KAF

Esplanade 10

1315 TA Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Een jaarlijks terugkerend congres voor ondernemers, directies en managers uit de metropoolregio Amsterdam

Over dit evenement

Op dinsdag 24 september organiseert de Vereniging Bedrijfskring Almere in KAF het allereerste Business Congres Almere. Het thema van dit congres is ‘The Future is now. M.b.t. de onderwerpen als circulaire economie, duurzaamheid, onderwijs & arbeidsmarkt, de Floriade 2022 en de miljoenennota is het nu echt belangrijk voor u als ondernemer, manager of directeur om in beweging te komen

Voor dit congres worden ondernemers, directies en managers uit de Metropoolregio Amsterdam uitgenodigd. Niet alleen om kennis te maken, maar vooral ook om te inspireren met een prachtig programma.

Voorafgaand en na het congres wordt u ook nog eens voorzien van heerlijke drankjes en verantwoorde maar ook smaakvolle hapjes en heeft u ruime gelegenheid te netwerken en studenten in hun laatste jaar van hun studie te ontmoeten en daarmee kennis te maken.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op 24 september a.s. van 15.30 uur tot 19.30 uur.

GASTSPREKERS

De Keynote speakers zijn Ruud Koornstra en André Kuipers. Zij nemen u mee op een interactieve reis naar de toekomst. Hun visie en ervaringen gekoppeld aan uw uitdagingen staan garant voor nieuwe inzichten en ideeën. Sander van Voorn neemt u mee in zijn visie naar een gezonde en groene stad. Pauline de Wilde voelt het panel aan de tand bestaande uit eerdere de sprekers, Maaike Veeningen (wethouder economische zaken) en Peter Verdaasdonk (directeur Floriade).

Partners van Business Congres Almere zijn: Rabobank Almere, Countus Accountants/adviseurs, Lentink Accountants/belastingadviseurs, MTH accountants/adviseurs en de gemeente Almere!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Kunstlinie Almere Flevoland KAF

Esplanade 10

1315 TA Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen