€ 25 – € 55

Business Congres Almere 2019 - The future is now

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Kunstlinie Almere Flevoland KAF

Esplanade 10

1315 TA Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Business Congres Almere; een jaarlijks terugkerend evenement met inspirerende gastsprekers.

Over dit evenement

De Miljoenennota middag wordt onderdeel van het Business Congres Almere ‘The Future is now’(powered by VBA).

De VBA heeft besloten om in plaats van de traditionele Miljoenennota middag een Business Congres te organiseren rondom een actueel of belangrijk thema. Het allereerste Business Congres Almere vindt plaats op 24 september 2019 in KAF en heeft als thema ’The future is now’.

Reden voor dit thema is de noodzaak om nu echt in beweging te komen. Voornamelijk op het gebied van duurzaamheid, circulariteit, arbeidsmarkt en onderwijs in Almere is er veel te winnen, te delen en vooral ook samen te werken.

Voor dit jaarlijks terugkerend congres worden ook ondernemers en managers uit de regio uitgenodigd. Niet alleen om kennis te maken, maar vooral ook om te inspireren met een prachtig programma.

The Future is now wordt een bijzondere middag waarbij u van 15.30 uur tot 19.30 uur geheel wordt verzorgd, inclusief hapjes en drankjes.

GASTSPREKERS

We kunnen alvast verklappen dat we niemand minder dan astronaut André Kuipers hebben gecontracteerd! Hij neemt ons vanuit zijn visie en ervaring mee op een reis naar de toekomst. Het spreekt vanzelf dat óók de miljoenennota en de daarmee samenhangende uitdagingen voor u als ondernemer een plek krijgen tijdens dit congres.

Partners van Business Congres Almere zijn: Rabobank Almere, Countus Accountants/adviseurs, Lentink Accountants/belastingadviseurs, MTH accountants/adviseurs en de gemeente Almere!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Kunstlinie Almere Flevoland KAF

Esplanade 10

1315 TA Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen