€ 48,50

Business & Drinks XL; the after summer edition

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Grote- of Sint Janskerk

Lange Kerkstraat 37

3111 NN

Schiedam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Business & Drinks XL; the after summer edition is een bijzondere avond op een bijzondere locatie.

Niet alleen op niveau netwerken met plaatselijke, regionale en zelfs landelijke ondernemers maar ook met inspirerende sprekers zoals Bram van Hengel van De Grote- of Sint Janskerk; "Zakenvrienden, waarom heeft de kerk jullie nodig?", Jacqueline van der Pijl van All Day Communication; "User Experience-Don't make me Think" over de principes van online gebruiksvriendelijkheid en concreet verbeteradvies wat je zelf kunt toepassen, Alida Vreden van Your Navigator: "Wie kan je beter helpen als ondernemer dan een ondernemer?", Bart Barten van Stichting Bee Serious: "Honing met een verhaal"; over de bloemetjes en de bijtjes.... en Sylvia Alblas van Alblas coaching en Axel van Es van TOC: "Anders naar je bedrijf kijken": ontwikkelen en groeien van organisaties op een andere manier dan gebruikelijk.

Daarnaast 'workshops' zoals stoelmassage van Groen Wellness, update van je Linkedin intro door Andrea Dronk plus de gelegenheid een nieuwe profielfoto te laten maken door Ana de Wit Fotografie, een kopstoot workshop door Alwine van Winsen (eigenaresse van de Jeneverlogies in Schiedam) en IDKompas met een interessante workshop mbt Identiteitsmarketing: "Wat identiteitsmarketing je oplevert. Gelukkige mensen en meer winst."En natuurlijk heerlijke culinaire hapjes van Césant Catering, drankjes worden verzorgd door Michael Boekholt van de Beurs in Schiedam en vanuit de Ketel1 Bakfiets worden heerlijke cocktails geschonken.

Een feestelijk complimentenmeisje verwent de gasten met een oprecht en persoonlijk compliment. Op een handgeschreven kaartje wordt zorgvuldig en met liefde het mooiste in een persoon uitgelicht. Soms ontroerend, soms light and funny, maar altijd hartverwarmend en doeltreffend.

Een uniek "portret" van een eerste indruk. Een heerlijk feelgood moment met een complimentje om in je zak te steken.

Onze huisfotografe Ana de Wit van Ana de Wit Fotografie legt de gehele avond vast op de gevoelige plaat.

Een van de sponsors; Blauwendaal Peugeot zal 3 nieuwe modellen Peugeot 'showen' en 1 Lexus en is er natuurlijk gelegenheid tot het maken van een afspraak voor een proefrit.

En heb je altijd al de werken van Jacques Tange in het echt willen zien, dan kan dat nu want Jacques stelt enkele van zijn werken tentoon tijdens deze netwerkavond.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Grote- of Sint Janskerk

Lange Kerkstraat 37

3111 NN

Schiedam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen