Business Event Carlton President Hotel met Lucinda Douglas
€ 0 – € 36,89
Business Event Carlton President Hotel met Lucinda Douglas

Business Event Carlton President Hotel met Lucinda Douglas

Evenementgegevens

Deel dit evenement
Datum en tijd
Locatie
Locatie

Carlton President Hotel

Floraweg 25

3542 DX

3542 DX Utrecht

Netherlands

Bekijk kaart

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Vrouw en haar Netwerk gaat met haar partners het netwerk en business jaar 2016 op een enerverende en exclusieve manier afsluiten. Dat doen we met heel veel plezier door op vrijdag 4 november met 50 ondernemers uit het hele land in de middag te borrelen met inspirerende sprekers die hun verhaal met ons willen delen. Dit keer willen we afsluiten in Maarssen in het bij uitstek uitstekende business locatie; het Carlton President Hotel.

----------------------- PLANNEN 
-- KOMEN 
------------------------------------------------------------------ VERDER 
-------------------- BIJ 
----------------------------------- CARLTON 

De wereld van het nieuwe werken en ondernemen is een wereld zonder grenzen. Dat betekent overal en altijd kunnen werken. Bij ons vinden experimenteerdrang en mooie masterplannen een plek. Is er behoefte aan een ontmoeting of overleg, dan hebben we een aantal fijne meetinglocaties. Maar is er juist vrijheid nodig, dan zijn er flexwerkplekken in het restaurant of in de lobby. In ons restaurant kunt u altijd terecht voor een lichte lunch of gerechten voor de stevige trek. Uiteraard is onze koffie heerlijk!

Ladies Line-up

Ook dit keer organiseert De Ladies Business Club Hestia een Ladies Line-up. 

Ladies Business Club Hestia

Ook de Ladies Business Club Hestia gaat tijdens dit event een rol van betekenis spelen. Deze club heeft als doel om door samenwerking meer business te genereren. Hestia is gebaseerd op de leiderschap principes van Stephen R. Covey. Deze eigenschappen van effectief leiderschap is een methodiek waar je als individu of samen als organisatie een win-win situatie mee kan creëren.


Vrouw en haar Netwerk

Vrouw en haar Netwerk, de hoofdorganisator van dit event, is een netwerk voor ondernemende vrouwen met en zonder een eigen onderneming. Doel van het netwerk is om het netwerk van vrouwen te vergroten een online platform om jezelf te profileren, waardoor er meer business en meer samenwerking tussen ondernemende vrouwen kan ontstaat. Vrouw en haar Netwerk heeft op LinkedIn een community van 2.600 leden. Daarnaast heeft zij online ook een community op Facebook met 2.100+ leden en op Twitter heeft zij 6.700+ followers. 

Keynote

Lucinda Douglas, meer informatie volgt snel

Lucinda is op 29 september special guest ( https://www.facebook.com/events/1615335068707158/ )en op 4 november 2016 in het Carlton President Hotel in Maarssen is zij keynote.

Locatie

Adres: Floraweg 25, 3542 DX Utrecht

Carlton President Hotel is centraal gelegen in Utrecht nabij de A2 en station Maarssen. Met de auto is het hotel vanaf het stadscentrum Utrecht en de Jaarbeurs in slechts 15 minuten bereikbaar. Met het openbaar vervoer neemt u vanaf station Maarssen buslijn 37 richting Utrecht CS. Na 5 minuten stapt u uit bij bushalte Zonnebaan. Het hotel is 300 meter van de bushalte gelegen. En handig: een gratis shuttle bus brengt u naar de lokale bedrijventerreinen en het treinstation Maarssen. Vraag naar de tijden van vertrek en aankomst.


------------- UW 
---------------------- AMBITIE 
----------------------------------- STAAT 
-------------------------------------------- CENTRAAL

Programma 

Keynote; Lucinda Douglas.

Lucinda is op 29 september special guest ( https://www.facebook.com/events/1615335068707158/ ) en op 4 november 2016 in het Carlton President Hotel in Maarssen is zij keynote.

Meer informatie komt eraan!


Aanmelden


Wil jij er bij zijn 4 november? Aanmelden gaat via het Facebookevent en via dit Eventbrite page. Jouw investering bedraagt € 29,50 ex. btw ( 36,89 inclusief btw). 

Deelname is op basis van de kostprijs mocht je toch verhinderd zijn (no show / laatste 48 uur) dan is er een no show/afmeldingsfee van toepassing voor een bedrag van € 29,50. Van dit bedrag gaat een deel naar de stichting Het Vergeten Kind. Graag tot 4 november!

Wil je meer informatie over de organisator, Jolanda van Henningen? Bekijk dan haar website:https://about.me/JolandaVanHenningen

Delen met vrienden
Datum en tijd
Locatie

Carlton President Hotel

Floraweg 25

3542 DX

3542 DX Utrecht

Netherlands

Bekijk kaart

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen