Gratis

Business Event Kampen 2020

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Bovenkerk

28 Koornmarkt

8261 JX Kampen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Een evenement voor en door ondernemers in Kampen, gratis en samen. UITGESTELD VANWEGE CORONA MAATREGELEN

Over dit evenement

BUSINESS EVENT KAMPEN GEANNULEERD

Op woensdag 1 april zou het Business Event Kampen plaatsvinden in de Bovenkerk te Kampen. In verband met de nieuwe maatregelen van het kabinet en RIVM rondom het Coronavirus (COVID-19), hebben wij in samenspraak met gemeente Kampen besloten om het business event uit te stellen.

Wij gaan ons best doen om een nieuwe datum te vinden. Uiteraard stellen wij u op de hoogte wanneer er een andere datum is gevonden.

Deelnemers die zich voor dit gratis evenement hadden geregistreerd, hoeven zich niet af te melden maar krijgen bericht zodra de nieuwe datum is geprikt.

===============================================================

Op 1 april organiseren BNI de Kamper Steur, VOC, ICK en andere ondernemersorganisaties in samenwerking met de Gemeente Kampen en Kampen Partners een vrolijk netwerkevenement voor ondernemend Kampen.

Programma Business Event Kampen 2020

16:00 aftrap welkom dagvoorzitter Geert Meijering

16:05 welkom door burgemeester Bort Koelewijn

16:10 intro Soundbrand van Kampen

16:20 start 1e deel ondernemersverhalen

- Hoe win je de Ondernemersprijs MKB Regio Zwolle?

o Johan van Marle – Uitgekookt

- Hoe haal je een mega order bij de Amerikaanse defensie binnen?

o Pieter-Bas Broshuis – Broshuis Trailerbouwers

16:50 intermezzo

17:00 start 2e deel ondernemersverhalen

- Welke kansen zijn er voor het aantrekken en behouden van personeel?

o Jelle Weever – Weever Bouw

- Hoe leuk is het om Havenondernemer van het jaar te zijn?

o Thecla Bodewes - TB Shipyards

17:30 Afsluiting en vrij netwerken

Kampen is trots op haar ondernemers

Op woensdagmiddag 1 april is ondernemend Kampen van harte welkom tussen 16 en 18 uur in de Bovenkerk. Die middag wordt het bedrijfsleven in het zonnetje gezet en is er volop gelegenheid om met elkaar verhalen en visitekaartjes uit te delen. Want een hartelijke Hanzestad als Kampen is trots op haar MKB en kan niet zonder succesvolle ondernemers. Dit evenement geeft hen de aandacht die ze verdienen.

Krachten gebundeld

Voor het eerst organiseren BNI de Kamper Steur, VOC, IC Kampen, Parkmanagement RW50, MKB Regio Zwolle en andere ondernemersorganisaties samen met citymarketing organisatie Kampen Partners en de Gemeente samen zo’n evenement. Volgens de organisatoren is er behoefte aan een platform waar leden van de verschillende ondernemersclubs met elkaar kunnen ‘mixen’ en zo nieuwe contacten op kunnen doen. Daarom mogen leden van deze ondernemersorganisaties ook allemaal een introducé(e) meenemen. Ook andere niet-leden zijn welkom als ze een management- of directiefunctie bekleden.

Gratis maar niet vrijblijvend

Het business event wordt grotendeels kosteloos aangeboden, ondernemers en MT-leden hoeven niet te betalen voor hun tickets. Het eerste rondje wordt betaald door Kampen Partners.

Let op: registratie voor dit evenement is verplicht. Mocht u na aanmelding onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, meldt u dan af via deze website. Indien wij geen afmelding ontvangen, zijn wij genoodzaakt om een bedrag van €25,- p.p. in rekening te brengen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Bovenkerk

28 Koornmarkt

8261 JX Kampen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen