Business Event Kampen 2022

Venster Acties

Business Event Kampen 2022

Een evenement voor en door ondernemers in Kampen, gratis en samen.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

EuroParcs De IJssel Eilanden 90 Flevoweg 8265 PL Kampen Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

BUSINESS EVENT KAMPEN 22 #BEK22

Op donderdag 17 november organiseren BNI de Kamper Steur, VOC, IC Kampen en andere ondernemersorganisaties in samenwerking met het Heropeningsfonds van de Gemeente Kampen, Europarcs en Kampen Partners een vrolijk netwerkevenement voor ondernemend Kampen.

Programma Business Event Kampen 2022

15:00 rondleiding Europarcs recreatiepark De IJssel Eilanden (optioneel voor de gasten met interesse in de ontwikkeling van het recreatiepark)

16:00 ontvangst overige gasten in de voormalige Music Club

16:25 aftrap #BEK22 door dagvoorzitter Roeland Tameling en wethouder Bas Wonink

16:30 praktische tips om klanten weg te jagen van Guido Thys

aansluitend: volop ruimte voor netwerken en bijpraten

uiterlijk 18:30 afronding #BEK22

Kampen is trots op haar ondernemers

Op donderdagmiddag 17 november wordt het bedrijfsleven in het zonnetje gezet en is er volop gelegenheid om met elkaar verhalen en visitekaartjes uit te delen. Want een hartelijke Hanzestad als Kampen is trots op haar MKB en kan niet zonder succesvolle ondernemers. Dit evenement geeft jullie de aandacht die jullie verdienen.

Krachten gebundeld

Voor het eerst organiseren BNI de Kamper Steur, VOC, IC Kampen, BOK, MKB Regio Zwolle, Parkmanagement RW50, Zuiderzeehaven en Melmerpark samen met citymarketing organisatie Kampen Partners en de Gemeente zo’n evenement. Volgens de organisatoren is er behoefte aan een platform waar leden van de verschillende ondernemersclubs met elkaar kunnen ‘mixen’ en zo nieuwe contacten op kunnen doen. Daarom mogen leden van deze ondernemersorganisaties ook allemaal een introducé(e) meenemen. Ook andere niet-leden zijn welkom als ze een management- of directiefunctie bekleden.

Gratis maar niet vrijblijvend

Dit evenement is bedoeld voor ondernemers, managers en andere ondernemende Kampenaren en de toegang is kosteloos. Dit geldt ook voor de rondleiding voorafgaand aan de netwerk meeting.

Let op: registratie voor dit evenement is verplicht. Mocht u na aanmelding onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, meldt u zich dan af via deze website. Indien wij geen afmelding ontvangen, zijn wij genoodzaakt om een bedrag van €25,- p.p. in rekening te brengen.

Afbeelding van Business Event Kampen 2022
Afbeelding van Business Event Kampen 2022