Business Event Sustainability Amsterdam Science Park

Business Event Sustainability Amsterdam Science Park

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Datum en tijd

Locatie

Startup Village

Science Park 608

1098 XH Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Tijdens dit event kan uw bedrijf kennismaken met de diverse mogelijkheden voor samenwerking en de transitie naar duurzame oplossingen.

Over dit evenement

Is uw bedrijf klaar voor een duurzame toekomst? 

Duurzaam ondernemen is de enige weg vooruit. Amsterdam Science Park kent een indrukwekkende innovatiekracht op gebieden als energietransitie, circulariteit, duurzame plastics, biodiversiteit en het stimuleren van startups. Uiteenlopende samenwerkingsverbanden tussen wetenschap en industrie leiden hier dagelijks tot nieuwe ontwikkelingen die de planeet ten goede komen.

Tijdens dit event kan uw bedrijf kennismaken met de diverse mogelijkheden voor samenwerking en de weg naar duurzame oplossingen. 

Voorafgaand aan het event kunt u van 14 -15 uur deelnemen aan een exclusieve rondleiding door het toekomstige SustainaLab. Dit unieke ontmoetingscentrum voor bedrijven, wetenschap en overheid opent dit jaar haar deuren in het nieuwe bedrijfsverzamelgebouw Matrix ONE. De rondleiding start om 14:00 uur vanaf de entree Matrix SIX, Science Park 408. S.v.p. aanmelden hiervoor via: scienceandbusiness@amsterdamsciencepark.nl

Covid regels

We volgen de richtlijnen van de overheid, het RIVM en de GGD zoals die op 24 maart gelden.