Business Fair @ Frame21, zakelijk festival

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Frame21 Business & Meeting Center

Rietschotten

4751 XN Oud Gastel

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Zakelijk festival voor en door ondernemers. Presenteer jezelf anders dan anders Fun, Flexible & Fair @ Frame21

Over dit evenement

Ondernemers uit de regio èn daarbuiten samenbrengen is het doel van dit event. Kennis maken met elkaars specialismen, diensten en producten. Kennisoverdracht & Synergie tussen de ondernemers is wat wij met dit festival willen bereiken.

Door het hele pand en erbuiten vind je ondernemers die hun services en diensten presenteren. Laat je verrassen door het aanbod aan diensten, inspireren tijdens de kennissessies,heb je brandende vragen over een onderwerp schuif aan voor een 'Ask me Anything' sessie of koop een kaartje voor een Business Fair College en laat je onderdompelen in kennis over het onderwerp van jouw keuze...

Netwerken met een + : Beleving, Smaak & Persoonlijke ontwikkeling , dit is waar All-Connected events voor staat. Kom naar Frame21 voor de ultieme Business beleving, dit mag je niet missen!

De Fair duurt tot 19.00 maar blijf zeker 'hangen' voor de afterparty. Business DJ Seryljo en de open bar met goede wijn, lekkere Belgische bieren en ook trendy 'NOLO' drinks maken er samen met ons een mooi feestje van

Wil je hier als deelnemer bij zijn, dat kan nog! Neem contact op met: Anasha van Tooren 0629587685of Edwin van Noord 0655253772 Wij sturen je graag informatie toe. Deelname is al mogelijk vanaf € 200,00 (excl BTW)

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Frame21 Business & Meeting Center

Rietschotten

4751 XN Oud Gastel

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen