€ 81,07

Business Fayst

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Partycentrum De Postwagen

53 Hoofdstraat

9356 AV Tolbert

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Er wordt veel georganiseerd rondom netwerken of events, maar veelal in het midden of het westen van het land. Maar vanaf nu niet meer! Business Fayst is een netwerk-party in Noord-Nederland voor vrouwelijke ondernemers. Jij kan nu in Noord-Nederland naar het allereerste Business Fayst, waarbij netwerken één groot feest wordt!

Voor wie?

Business Fayst is voor enthousiaste vrouwelijke ondernemers uit Noord-Nederland die:

- Graag andere vrouwelijke ondernemers uit de omgeving willen ontmoeten, maar niet naar de (vaak saaie) standaard netwerkbijeenkomsten willen.

- Het spannend of zelfs lastig vindt om naar netwerkbijeenkomsten te gaan, omdat netwerken als iets vervelends gezien wordt.

- Houden van een feestje en het leuk vinden om werk en plezier te combineren. Ondernemen is ook een fayst, toch?!


Wat kun je verwachten?

Mijn doel is om de kennis en ervaring die volop aanwezig is in het noorden ook daadwerkelijk hier te houden en hier met elkaar te kunnen delen. Het is ontzettend waardevol om dichtbij een netwerk om je heen te hebben. Bij Business Fayst kun je dus verwachten dat:

- Je op een ongedwongen en leuke manier kennis kunt maken met andere onderneemster uit het noorden.

- Je kennis en ervaringen kunt delen met collega-onderneemsters.

- Er inspirerende talks gegeven worden & een leuke en leerzame workshop gegeven wordt:

Dieuwke van der Plas komt ons een inspiratie workshop Burlesque geven: hoe kun je je vrouwelijkheid, sensualiteit en zelfvertrouwen inzetten in je business. Zij zal ons deze avond letterlijk in beweging gaan zetten. Ook komt Deborah Cabau als de hoofdspreekster van de avond! Deborah is astrologisch businesscoach en zij gaat ons een uitgebreide, inspirerende talk geven over astrologie en coaching. Zij heeft eeuwenoude wijsheid in een modern jasje gestoken en ze combineert haar kennis van psychologie, personeelsmanagement en coaching met haar passie voor astrologie. Lucia de Boer is de derde en laatste spreekster van de avond. Lucia gaat vertellen waar je nog kansen laat liggen en hoe je deze wél gaat pakken, zodat jij je bedrijf in de lift gaat krijgen. Succes is geen toeval & de sleutel tot succes is dichterbij dan je denkt!

- Er entertainment aanwezig is: Dieuwke zal ons trakteren op een leuke Burlesqueshow!

- Je energie en inspiratie voor een knallend, succesvol en faystelijk 2019 krijgt.


De ticket is inclusief 2x koffie/thee en 2 drankjes + wat lekkers.


Hoe ga je weer naar huis?

Met een lach van oor tot oor rijd jij weer naar huis (en misschien ook wel zere voeten van het dansen). Je hebt nieuwe dingen geleerd, zowel voor jou als persoon als voor je business, je hebt leuke mensen ontmoet en inspiratie opgedaan. Een mega goede combinatie om 2019 tot een succesvol jaar te maken.


Restitutie

Aangezien er maar een beperkt aantal plaatsen zijn is het helaas niet mogelijk om de ticket te retourneren. Doorverkopen is toegestaan, maar graag even doorgeven wie in plaats van jou komt.

Foto's

Tijdens de avond worden er foto's gemaakt. t.b.v. promotie op de website van Business Fay en social media. Wanneer je wenst niet herkenbaar in beeld te komen, graag hierover vooraf mailen naar info@businessfay.nl.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Partycentrum De Postwagen

53 Hoofdstraat

9356 AV Tolbert

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen