€ 313,39

Business & Leadership Summit 2022

Venster Acties en details

€ 313,39

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Taets Art and Event Park

Hemkade 16

1506 PR Zaandam

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
De Business & Leadership Summit is hét event van het jaar over ondernemerschap, leiderschap, innovatie, en technologie.

Over dit evenement

Kom op donderdag 17 maart aanstaande naar de Business & Leadership Summit 2022 in TAETS Zaandam en ontdek hoe je jou en jouw bedrijf verder kunt helpen.

De Business & Leadership Summit is hét event van het jaar over ondernemerschap, leiderschap, innovatie, en technologie en staat onder leiding van dagvoorzitter Humberto Tan.

Laat je inspireren door vooraanstaande sprekers zoals Ali Niknam, de oprichter van Nederland’s unicorn Bunq, Jim Stolze, Arjan Erkel en Anje-Marijcke van Boxtel. Zo laat Arjan Erkel je in een zeer persoonlijke keynote zien hoe gebrek aan vrijheid in denken en doen ervoor zorgt dat meer dromen in duigen vallen dan door falen. Hij gebruikt zijn verleden als gijzelaar om je te leren hoe je jouw vrijheid kunt vergroten en zo mogelijkheden kunt zien en benutten.

Topondernemer en auteur Jim Stolze (o.a. bekend van het organiseren van TEDx Amsterdam) en the Founder Institute, legt ons in ‘Artificial Intelligence, hype of realiteit’ uit waarom er plotseling zoveel belangstelling is voor kunstmatige intelligentie. Aan de hand van aansprekende voorbeelden van wat er al mogelijk is en hoe organisaties er zelf mee aan de slag kunnen gaan. Jim inspireert ons met zijn visie op de toekomst. Digitalisering en de impact daarvan op business modellen, organisaties en de maatschappij staan daarbij centraal.

In het middagprogramma kun je kiezen uit praktische workshops over onderwerpen die je onmiddellijk zelf kunt toepassen over bijvoorbeeld data-gedreven marketing en sales, het bouwen van een merk waar iedereen voor wil werken, of bijvoorbeeld over hoe je future proof kunt ondernemen en een toekomstbestendig business model ontwikkelt.

Kijk voor het volledige programma of voor meer informatie op https://businessleadershipsummit.nl.

Tickets kosten € 259,- per stuk exclusief BTW. Maak tot 14 oktober aanstaande gebruik van de early bird korting en betaal slechts € 229,- per stuk! Gebruik hiervoor de code 'EARLY'.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Taets Art and Event Park

Hemkade 16

1506 PR Zaandam

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Organisator Vortex Consultancy B.V.

Organisator van Business & Leadership Summit 2022

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen