Gratis

Business Lunch - Internationaal ondernemen. Iets voor jou?

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Incubator Breda

198 Oranjeboomstraat

4812 EM Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Internationaal ondernemen. Iets voor jou?

Over dit evenement

Wel eens nagedacht om internationaal te ondernemen? De stap om internationaal te ondernemen kan best groot of spannend zijn. Misschien ben je nog aan het oriënteren of heb je al concrete ambities met je bedrijf om te ondernemen over de grens. Best spannend om een eerste stap te zetten…. want waar begin je? Waar moet je aan denken? Hoe bouw je een internationaal netwerk op? Wat levert het mij op als ondernemer?

Tijdens de Business & Netwerklunch op dinsdag 15 september 2020 bieden we je tips en tricks om de eerste stappen te zetten op het gebied van internationaal ondernemen. Twee Bredase ondernemers die reeds ervaring hebben op het gebied van internationaal ondernemen delen graag hun persoonlijke ervaringen met je. Niet alleen de successen, maar ook de valkuilen komen aan bod. Dit alles in een interviewsetting met host Bas van Gerwen. Uiteraard is er ook voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Ter afsluiting krijg je nog praktische tips en handvaten om daadwerkelijk die eerste stap te maken, want hoe nu verder? Daarnaast ga je naar huis met een gevulde goodie bag met informatie. En de lunch? Daar zorgen wij voor! Daarnaast is de zaal “corona proof” (voldoende afstand, max aantal personen). Hierdoor hebben we maar een beperkt aantal plaatsen….dus wees er snel bij!

Vol = vol! Tot dinsdag 15 september bij de Incubator in Breda!

Yolanda Buchel – WOOSH5

Yolanda Buchel is (samen met Nicole van Baardwijk en Patrick Reinmoeller) founder van het ‘born global’ bedrijf WOOSH5.com. Hun product is veerkrachtversterking van medewerkers, zodat zij kunnen blijven doen wat hen gevraagd wordt in deze steeds sneller veranderende wereld. Een platform maakt het mogelijk om van begin af aan grenzeloos te acteren. De afgelopen jaren heeft ze als lid van het foundersteam met vallen en opstaan allerlei do’s en dont’s ervaren en is haar eigen veerkracht regelmatig op de proef gesteld. ‘Vrijheid-in-verbondenheid’ en ‘personal humbleness’ gebruikt ze regelmatig in het internationale ondernemen, essentieel voor Think global, Act local. Yolanda heeft eerder bij diverse multinationals gewerkt, is psychologe en schrijfster van achtergrond.

Wim de Laat – BioScienz

Wim de Laat is founder van The Protein Brewery en oprichter van BioscienZ. BioscienZ is een biotech bedrijf dat producten ontwikkeld en contractresearch biedt. Een van de producten is bijvoorbeeld een vleesvervanger die geproduceerd wordt met eigen gepatenteerde technologie. Die technologie wordt in een proeffabriek, The Protein Brewery, toegepast. BioscienZ won in 2019 de “Breda Startup Award.” Wim deelt graag zijn ervaringen als deelnemer aan de handelsmissie naar China in 2019.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Incubator Breda

198 Oranjeboomstraat

4812 EM Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen