Gratis

Business Lunch Talk // Bo Anema

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

NHL Stenden University of Applied Sciences

8 Rengerslaan

8917 DD Leeuwarden

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Donderdag 3 oktober: Business Lunch Talk // Editie #3 met Bo Anema van Vitamine Bo!

Waar de meeste kinderen vroeger brandweer, politieagent of profvoetballer antwoordden op de vraag “wat wil je later worden als je groot bent?’, was dat voor Bo anders. Zij was namelijk van kleins af aan al van één ding overtuigd: ik word eigen baas. En met succes!

Vanaf 2014 experimenteert Bo als volleerd keukenlaborant met allerlei gezonde smoothies die niet alleen lekker zijn, maar je ook helpen om fit te blijven. Waarom? “Toen ik met vriendinnen de Sneekweek vierde, viel het me op dat daar naast een vette hap en bier niks gezonds te krijgen was. Dat moest toch anders kunnen?” Een jaar later bleek dit het startschot van Vitamine Bo.
Inmiddels is Bo’s team uitgebreid met twaalf enthousiaste meiden waarmee ze in vijf foodtrucks het hele land door toert om de wereld een stukje gezonder te maken.

Tijdens de Business Lunch Talk neemt Bo (24) je aan de hand van haar inspirerende ondernemersverhaal mee door haar (nu al) indrukwekkende carrière terwijl jij geniet van een gratis lunch!

•••••


De Business Lunch Talk is een onderdeel van de collegetour van Sterk Fries Ondernemerschap langs Friese kennisinstellingen waarbij ze inspirerende ondernemers meenemen.

Kortom: leren van ambitieuze en innovatieve ondernemers terwijl jij geniet van een gratis lunch!

Omdat je natuurlijk niet hoort te praten met een volle mond, laten we de sprekers eerst aan het woord over hun passie én de f*ck ups die ze gemaakt hebben. Ondertussen geniet jij lekker van je gratis B.L.T. sandwich. Heb je je lunch op? Dan is het tijd om alle vragen die je hebt vakkundig af te vuren op de spreker!

Het event vindt plaats in het NHL-gebouw, in 'de kuil' naast de kantine.

Meld je aan op het Facebookevent om als eerste op de hoogte te zijn van de spreker.

Gratis ticket bemachtigen? Het enige dat je hoeft te doen is je inschrijven via: http://sterkfriesondernemerschap.eventbrite.nl

Het evenement is alleen voor studenten of net-afgestudeerden.Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

NHL Stenden University of Applied Sciences

8 Rengerslaan

8917 DD Leeuwarden

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen