Business Masterclass: Klantbeleving & Spreken met impact

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Incubator Breda

198 Oranjeboomstraat

4812 EM Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Business Masterclass: Klantbeleving & Spreken met impact (door Wilfred van der Meer)

Over dit evenement

“Mensen vergeten wat je zei, mensen vergeten wat je hebt gedaan maar mensen vergeten nooit wat voor gevoel je hen gaf”

Leer op 8 juni hoe jij ervoor kunt zorgen dat werken met jou een echte belevenis wordt, zodat mensen niet meer om je heen kunnen.

Op 8 juni gaan we het samen beleven. Wilfred van der Meer geeft deze dag 2 masterclasses. In de eerste masterclass leer jij hoe jij klantbeleving in kunt zetten als onderscheidend vermogen voor jouw bedrijf. Mooie voorbeelden worden afgewisseld met praktische tips en je gaat daadwerkelijk aan de slag met een plan voor jouw eigen bedrijf zodat je aan het einde van deze masterclass direct aan de slag kunt.

In de 2e masterclass gaan we samen aan de slag met jouw verhaal. Als ondernemer is het belangrijk dat jij jouw verhaal helder voor ogen hebt en dat je jouw boodschap op zo’n manier overbrengt dat mensen graag met jou willen werken. Wat je vertelt is belangrijk maar hoe je het vertelt is misschien nog wel veel belangrijker. Na deze masterclass weet jij hoe een goed verhaal in elkaar steekt en weet je ook hoe je jouw boodschap kunt vertellen, zodat het mensen raakt. Spreek met IMPACT en krijg de klanten die je verdient.

Wilfred van der Meer

Wilfred van der Meer is sinds 2011 actief als trainer, coach en spreker op het gebied van communicatie, persoonlijke ontwikkeling en klantbeleving. Daarnaast is Wilfred sinds 2014 actief als ondernemer met zijn bedrijf Klantexperience. Als trainer, coach en spreker begeleidt hij ondernemers bij het inzetten van klantbeleving als onderscheidend vermogen.

Wilfred is daarnaast van mening dat iedereen een verhaal heeft dat het verdient om verteld te worden. In 2020 zag Leerspreken.nl het licht waarmee Wilfred coaches, consultants en dienstverleners begeleid bij het vertellen hun boodschap op zo’n manier dat het mensen raakt en jij de klanten krijgt die jij verdient.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Incubator Breda

198 Oranjeboomstraat

4812 EM Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator BCB

Organisator van Business Masterclass: Klantbeleving & Spreken met impact

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen