Gratis

Business & Netwerk Lunch: Ondernemen als Introvert (boek presentatie)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Workshop: Ondernemen als een introvert

Over dit evenement

Hoe ga je als introvert om met het ondernemerschap? En hoe zorg je dat dit je kracht wordt?

Tijdens deze sessie deelt Karolien Koolhof (Quiet Quality) haar eigen ervaringen als coachen enkele inzichten uit het onderzoek dat ze deed voor haar boek over introvert leiderschap. Karolien coacht introverten om hun introversie als een kracht te gaan zien. Door veel over zichzelf te leren en met een coach te werken, leerde ze zelf een paar jaar geleden hoe ze haar introversie haar kracht kon maken. Ze wil die inzichten nu delen door andere introverten te helpen hetzelfde te doen.

Tijdens haar workshop bij Business Coach Breda vertelt Karolien alles over haar eigen ervaringen. Ze zal verder spreken over:

-wat introversie is

-waar het vandaan komt

-hoe je het kunt meten

-wat de uitdagingen zijn van introverte ondernemers en hoe je daar mee om kunt gaan

-wat de kracht is van introverte ondernemers

Over Karolien Koolhof

Jarenlang voelde Karolien zich ‘anders’ en niet gehoord. Inmiddels heeft ze van haar introversie haar kracht gemaakt en coacht nu anderen om hetzelfde te doen.

‘Kun je niet wat meer op de voorgrond treden?’ en ‘Laat eens wat meer van je horen’ waren opmerkingen die Karolien (33) gedurende het begin van haar carrière in de journalistiek (BNDeStem, AD) regelmatig kreeg. Haar rustige en reflectieve karakter werd soms aangezien voor een gebrek aan lef, interesse of zelfs kennis. Iets wat haar regelmatig dwars zat.

Uiteindelijk besloot Karolien dat ze hier iets aan wilde doen. Ze begon aan een Master of Business Administration in Berlijn in de hoop wat ‘trucjes’ te leren en nam daarnaast een coach in de arm om aan zichzelf te werken. In plaats van trucjes leerde ze vooral haar eigen kracht als introvert beter kennen en durfde ze eindelijk de stap te zetten naar het ondernemerschap. Een wens die diep van binnen eigenlijk al heel lang aanwezig was.

Sinds december 2019 runt ze Quiet Quality, waar ze andere introverten coacht om net als zij hun kracht te gaan zien en benutten. Ze helpt klanten één-op-één, maar geeft ook trainingen binnen bedrijven om te zorgen voor meer begrip tussen introverten en extraverten. ,,Iets was heel dicht bij mezelf ligt en daarom ook echt goed voelt. Het geeft zoveel energie om anderen te kunnen helpen hun doelen te bereiken op hun eigen manier.”

Karolien is zich momenteel aan het certificeren als NOBCO-gecertificeerd coach en krijgt daarnaast begeleiding van Business Coach Breda. "Het is erg fijn om af en toe even te kunnen sparren met mijn business coach. Hij geeft vaak erg nuttige adviezen en heeft me goed op weg geholpen. Uiteindelijk groeit je bedrijf ook maar zo hard als dat je zelf als persoon groeit.”

Meer weten? Ga naar https://quietquality.org/nl of mail naar info@quietquality.org

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen