Gratis

Business- & Netwerklunch - Acquisitie training

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Incubator Breda

198 Oranjeboomstraat

4812 EM Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Wil je echt verder komen in koude acquisitie? Bekijk onze koude acquisitie training hieronder!

Over dit evenement

Als verkoper ben je naast het verbeteren van de relatie met bestaande klanten ook verantwoordelijk voor het binnen halen van nieuwe klanten; de koude acquisitie. Hoe zorg je ervoor dat je maximaal rendement haalt uit deze inspanningen? Hoe zorg je dat je goede afspraken maakt uit jouw telefonische acquisitie? En hoe zorg je dat je de deal binnenhaalt aan tafel?

Wat leer ik in de koude acquisitie training?

Door telefonische acquisitie probeer je aan tafel te komen bij jouw toekomstige klant. JKoude acquisitie traininge moet je goed realiseren dat deze klant mogelijk een samenwerking heeft met een concurrent van je of het ‘probleem’ nog niet herkent (waar jij een oplossing voor hebt).

Dit aanvechten levert niet de gewenste oplossing. Het wordt een strijd. Het gaat dus om andere aspecten die zorgen voor de aansluiting en daarmee het verschil.

Aan tafel gaat dit proces verder. Hoe zorg jij er voor dat jouw klant ook echt aan de slag gaat met de aspecten die je hebt besproken. Dat hij ook actief aangeeft dat hij wil veranderen en het probleem wil tackelen? In onze koude acquisitie trainingen gaan we daarmee aan de slag.

Over Debby Swart

In meer dan 20 jaar heb ik mijn management ervaring mogen opdoen in diverse commerciële organisaties zowel in Nederland als in België. Van farmaceutische bedrijven, bedrijven in medische apparatuur tot retail organisaties. Mijn toegevoegde waarde ligt tevens in de werk ervaring die ik heb opgedaan naast mijn management functies, waarbij ik altijd diverse projecten heb geleid over verschillende business units heen. Hierdoor konden de verschillende business units effectief en efficiënt met elkaar samenwerken om zo het gewenste resultaat binnen de gestelde termijn te behalen. Mocht u willen weten hoe ik u kan helpen bij de groei van uw organisatie, neemt u gerust contact met mij op!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Incubator Breda

198 Oranjeboomstraat

4812 EM Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen