Gratis

Business Plaza's Combined, zaken doen met je buren

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Frame21 Business & Meeting Center Roosendaal

1 Rietschotten

4751 XN Oud Gastel

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Zaken doen met je buren, effectief en efficiënt! Een gezellig event met een serieus doel, mogelijk gemaakt door experts op een top locatie.

Over dit evenement

Ken je dat: 'Je staat met iemand te praten op een event. Je probeert écht je hoofd erbij te houden, te luisteren naar wat de ander zegt. Maar ergens tijdens de tweede zin verslapt je aandacht. Er komt iemand binnen die je al lang niet hebt gezien, er valt en breekt een glas. Je knikt ja naar je gesprekspartner maar je hebt er geen snars van begrepen.' Jammer hè want dát is wat die ander ookgebeurt wanneer hij naar jou luistert..

Wat kun jij nu doen om ervoor te zorgen dat de ander jouw verhaal wél hoort en daarmee ambassadeur wordt van jou en jouw bedrijf?

Workshop/kennisdeling: Brein specialist Marcel Bos van Sparkwise en Pitch koning Hans Jansen van Opendoors Academy bundelen de krachten en vertellen jou hoe het brein werkt en wat mensen triggert.

Je krijgt tips en tricks om jouw eigen 'killer pitch' te creëren en er zo voor te zorgen dat jij 'blijft hangen'. Dit gaat je gegarandeerd nieuwe business opleveren, bij mensen die je spreekt maar juíst ook binnen hun netwerk want je toehoorders gaan jou verkopen binnen hun netwerk.

Vrij netwerken & diner: Na de workshop is er mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen met een hapje en een drankje. Voor een heel laag bedrag (vanaf € 7,50) kun je ook aanschuiven bij het nasi/saté buffet. aanmelden voor het eten

Netwerkspel, Connecting Vraag & Aanbod: Je hebt tijdens de workshop gewerkt aan jouw killer pitch, nu gaan we deze testen! Het doel van dit spel is het genereren van zoveel mogelijk afspraken en warme leads. We spelen dit spel in teams en gaan allemaal voor dikke winst! Iedereen gaat naar huis met afspraken. Hoe laat je verrassen, meld je aan en zorg dat je erbij bent!

Dit event is een samenwerking tussen de volgende Business Plaza netwerken: WestBrabant, Moerdijk, Amerstreek, Breda & Etten-Leur. Mogelijk gemaakt door Sparkwise, Opendoors Academy All-Connected en natuurlijk onze host Frame21. Verder zijn we als organisatie heel blij met de bijdrage aan het event door: Boer, winkel van het land, Lekkers uit Hongarije, Clavis wijnen, Santas Koffie, Lion Lasers en Macau Concepts.

LET OP: Frame21 heeft géén pin automaat, munten kunnen enkel met contant geld worden afgerekend.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Frame21 Business & Meeting Center Roosendaal

1 Rietschotten

4751 XN Oud Gastel

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen