€ 0 – € 114,95

Business Travel & Mobility Conference 2021

Venster Acties en details

Vanaf € 0

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Expo Haarlemmermeer

Stelling 1

2141 SB Vijfhuizen

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
De BTMconference is een netwerk- en kennisevenement rondom de Award uitreiking voor de 'Corporate Travel Professional of the Year'

Over dit evenement

Travel & Mobility managers, secretaresses, reiscoördinatoren uit het Nederlandse & Belgische bedrijfsleven en zakenreisprofessionals kunnen kennis opdoen en betrokkenen uit de luchtvaart,-zakenreis- en mobiliteitsindustrie ontmoeten. 

Er wordt vanaf 10.30 uur een interessant programma geboden met gerenommeerde key-note sprekers, kennissessies, beursvloer, product presentaties, Award uitreiking (gesponsord door Mobilexpense) . De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel, mede mogelijk gemaakt door Transvision en BCD Travel.

Informatie over de Conference, het programma, de sprekers en de verkiezingen is te vinden op: https://btmclub.nl/btmconference/

Toegang

Kosteloos toegang: Corporate Travel & Mobiliteitsmanagers, inkopers, office managers en managementassistenten , reizen boekende medewerkers van (zaken)reisbureaus, meeting & event managers, Frequente zakenreizigers, HR managers, Business Travel ZRA’s, BTMClub leden inclusief IMA Professional members, sponsoren BTMConference (volgens overeenkomst)

Entree: €95 (excl. btw) Vak bezoekers zoals: Medewerkers van luchtvaartmaatschappijen, hotels, car rental en lease companies, management en sales/marketingmedewerkers van TMC’s, GDS’s, media, etc. (voor zover geen sponsor). €20 korting op de entree als je een betaald abonnement op Luchtvaartnieuws hebt (of afsluit )

Veelgestelde vragen

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

Expo Haarlemmermeer beschikt over ruime gratis parkeergelegenheid. Bereikbaarheid (incl OV)

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

Per mail: info@btmclub.nl

Telefonisch: 020 3330095

Wat zijn de voorwaarden en is het restitutiebeleid?

Als wordt vastgesteld dat uw gegevens onjuist zijn ingevoerd, waardoor een onjuiste vergoeding is ontstaan,  zal BTMC u het verschil in rekening brengen.

 Annuleringen en No-show: betalende bezoekers

  • Voor annuleringen schriftelijk ontvangen vóór 12 november 2021: de vergoeding wordt gerestitueerd minus administratiekosten van EUR 35,00 excl. Btw
  • Voor annuleringen ontvangen op of na 12 november 2021 en bij no-show: geen restitutie.

Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen?

U kunt uw ticket afgedrukt meenemen of tonen op uw mobiele telefoon

Kan ik mijn registratiegegevens bijwerken?

Relevante wijzigingen kunt u per mail doorgeven: info@btmclub.nl

Is mijn registratie of ticket overdraagbaar?

Uw registratie of ticket is in overleg overdraagbaar, mits binnen de voorwaarden. Neem hiervoor contact op met de organisatie: info@btmclub.nl

Is het goed als de naam op mijn ticket of registratie niet overeenkomt met die van de bezoeker?

Neem hierover vooraf contact op met de organisatie: info@btmclub.nl

RIVM en Corona paspoort

De richtlijnen van de RIVM worden gevolgd. Dat betekent ook dat het Corona paspoort getoond moet worden indien dit door de Rijksoverheid in november nog steeds verplicht wordt gesteld.

In de opzet van het evenement in deze grote locatie, wordt rekening gehouden met een veilige afstand tussen bezoekers en deelnemers, worden hygiëne protocollen gevolgd en is er meer dan voldoende ventilatie.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Expo Haarlemmermeer

Stelling 1

2141 SB Vijfhuizen

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

{ _('Organizer Image')}

Organisator Business Travel & Mobility Club

Organisator van Business Travel & Mobility Conference 2021

Business Travel & Mobility Club (BTMClub) is een netwerkplatform voor vertegenwoordigers van bedrijven die te maken hebben zakelijk reizen & mobiliteit. BTMClub wil de leden op allerlei manieren ondersteunen met informatie om kennis te vergroten en onderling te delen. Zo worden er jaarlijks 4 educatieve netwerkbijeenkomsten en de BTMConference georganiseerd met key-note speakers op relevante thema’s die inspelen op Travel & Mobiliteit met aansluitend voldoende tijd voor netwerken.  

De Business Travel & Mobility Conference is een initiatief van de BTM Club en Reismedia, uitgever van onder meer Zakenreisnieuws.nl, Luchtvaartnieuws.nl, Triptalk.nl, Reisbizz.nl en diverse bladen zoals het Luchtvaartnieuws Magazine. 

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen