Gratis

Business Traveller & MICE Fair 2018

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam

Groenlandsekade

3645 BA Vinkeveen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Maandag 3 september 2018: De Business Traveller & MICE Fair!

Een one stop shop voor iedere zakelijke reisprofessional. Informatie, inspiratie en netwerken. Voor de laatste businessclass stoel, de mooiste bestemmingen, incentivekansen, hotelupdates en wat al niet meer. Het hele zakelijke reisaanbod op een mooie plek aan zee. Afgesloten met de inmiddels bekende netwerkborrel.

De Business Traveller en Mice Fair (BTMF) in Apollo Hotel Vinkeveen - Amsterdam.
Maandag 3 september van 14.00 tot 20.30u.

Deze beurs is in meer dan tien jaar uitgegroeid tot hét evenement voor de zakelijke reismarkt. Nu we naast marktleider MICE Travel magazine ook het internationaal gekende Business Traveller aan het portfolio hebben toegevoegd was het een mooi moment om ook de individuele zakelijke reismarkt erbij te betrekken. Om de bezoeker nog meer te kunnen bieden. Iedereen die werkzaam is in de zakelijke reisbranche mag het niet missen!

Wat kunt u verwachten?
Een gedegen en goedgevulde beursvloer met allerlei partijen die u als zakelijke reisprofessional bijpraten over hun laatste productnieuws. Bestemmingen, hotels, airlines, DMC’s en meer. Uiteraard is er ook tijd voor informatie: bite size keynotes van professionals over de laatste trends uit de mice-, hotel-, en airlinewereld. En volop netwerkmomenten uiteraard!

Dé dag voor:
Zakelijke reisagenten, mice-professionals, corporate planners, Meeting planners, Travel Managers, Groups & Incentive afdelingen van Touroperators, overige vertegenwoordigers van professionele organisaties en adviesbureaus op het gebied van incentives, congressen en evenementen, zakelijk reizen en leden van diverse brancheorganisaties!

Kortom:
Schrijf u nu snel in voor de vernieuwde BTMF. Een middag van uw tijd in ruil voor uitgelezen zakelijke kansen, een kennismaking met vele mooie partijen waar u straks business mee kan doen. Inspiratie, nieuwe ideeën, educatie en volop kansen. Mis het niet! We zien u graag op 3 september 2018 in Hotel Apollo Vinkeveen-Amsterdam.

Deelname is gratis, mits u voorafgaand aan het event, minimaal 3 afspraken met de exposanten maakt via onze afsprakentool. Deze tool zal midden juni beschikbaar zijn. Mocht u op 1 september 2018 niet aan de voorwaarden voldoen, dan zullen wij u € 50,- in rekening brengen.

BTMF 2018

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam

Groenlandsekade

3645 BA Vinkeveen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen