Gratis

Business Traveller & MICE Fair 2018

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam

Groenlandsekade

3645 BA Vinkeveen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Maandag 3 september 2018: De Business Traveller & MICE Fair!

Een one stop shop voor iedere zakelijke reisprofessional. Informatie, inspiratie en netwerken. Voor de laatste businessclass stoel, de mooiste bestemmingen, incentivekansen, hotelupdates en wat al niet meer. Het hele zakelijke reisaanbod op een mooie plek aan de Vinkeveense plassen. Afgesloten met de inmiddels bekende netwerkborrel.

De Business Traveller en Mice Fair (BTMF) in Apollo Hotel Vinkeveen - Amsterdam.
Maandag 3 september van 13.30 tot 20.30u.

Deze beurs is in meer dan tien jaar uitgegroeid tot hét evenement voor de zakelijke reismarkt. Nu we naast marktleider MICE Travel magazine ook het internationaal gekende Business Traveller aan het portfolio hebben toegevoegd was het een mooi moment om ook de individuele zakelijke reismarkt erbij te betrekken. Om de bezoeker nog meer te kunnen bieden. Iedereen die werkzaam is in de zakelijke reisbranche mag dit niet missen!

Wat kunt u verwachten?
Een gedegen en goedgevulde beursvloer met allerlei partijen die u als zakelijke reisprofessional bijpraten over hun laatste productnieuws. Bestemmingen, hotels, airlines, DMC’s en meer. Uiteraard is er ook tijd voor informatie: bite size keynotes van een professionals over de laatste trends uit de mice-, hotel-, en airlinewereld. En volop netwerkmomenten uiteraard!

13.30 uur Inloop
14.00 – 14:05u Welkomstwoord Tijn Kramer, hoofdredacteur Business Traveller & MICE Travel
14.05 – 14.25u Roel Frissen, Center for Business Model Innovation

Spreker, facilitator en event designer voor corporaties en verenigingen. “Hoe ontwikkel je systematisch, innovatieve evenementen die je niet wil missen?”, is wat Roel bezig houdt.

Samen met Ruud Janssen en Dennis Luijer schreef Roel Frissen het Event Design handbook (wereldwijd verkrijgbaar in Engels en Chinees) Roel is co-founder van Event Design Collective (EDCo) GmbH – de Event Design consulting & training company met kantoren in 6 landen.

Een gouden kans om zelf kennis op te doen hoe u meetings naar de volgende level kunt brengen!

https://about.me/roel.frissen

14.25 – 14.45u Franc Vinc, Schiphol Premium Services

Franc Vink is sinds 2016 verantwoordelijk voor Schiphol’s commerciële Premium Services, bestaande uit het Privium service programma en de VIP service en het VIP Centre van de luchthaven.

De MICE Personality of the Year 2017 vertelt over de services die Schiphol biedt aan zakelijke reizigers op het reguliere proces ( VIP service , Privium) en op welke wijze zij daarmee inspelen op aspiraties en behoeften.

www.schiphol.nl/privium

14.45 – 15.05u Marije Breuker, Motivation Travel

Marije Breuker is een bevlogen ondernemer in haar vakgebied : het organiseren van mice-reizen. Zij is de drijvende kracht achter Motivation Travel. Met vele jaren liefde en passie voor het vak geeft iedere dag haar weer enorme energie om creatieve maatwerk programma’s te ontwikkelen. Zij zal haar visie geven op de ontwikkelingen in de mice-markt anno 2018.

https://motivationtravel.nl/

15.05 – 15.25u David Compier, AirPlus

David Compier is Head of Strategic Partnerships Benelux & Nordics bij AirPlus. Hij kent vele jaren ervaring als specialist in betaaloplossingen, en neemt u graag mee langs de laatste trends en noviteiten. AirPlus is een gekende en leidende internationaal opererende aanbieder van betaaloplossingen voor zakenreizen.

www.airplus.com

15u25-15u45: Erik Jan Reuver, directeur SGR


De Stichting Garantiefonds Reisgelden, bij consumenten beter bekend onder de afkorting SGR, heeft in januari 2017 een garantiefonds voor de zakelijke markt opgericht: SGRZ. Terwijl SGR consumenten beschermt tegen financiële risico’s, voor het geval een touroperator of reisbureau failliet gaat en niet aan zijn verplichtingen kan voldoen, zo biedt SGRZ productdekking voor de zakelijke markt. Het nieuwe garantiefonds is onder andere bedoeld voor organisatoren van groeps- en incentivereizen (MICE), organisatoren van schoolreizen en zakelijke reisbureaus. Maar er zijn nog vele vragen, en die worden vandaag beantwoord!

https://www.sgrz.nl/

15.4518.30u Start Beursvloer Meet the World

18:30 – 19:00u Uitreiking BTMF awards

19.00 – 19.30u Rondleiding hotel

19.00 – 20.30u Netwerkborrel en loterij

20.30u Einde BTMF 2018

Onze bezoekers:
Zakelijke reisagenten, mice-professioanls, corporate planners, Meeting planners, Travel Managers, Groups & Incentive afdelingen van Touroperators, overige vertegenwoordigers van professionele organisaties en adviesbureaus op het gebied van incentives, congressen en evenementen, zakelijk reizen en leden van diverse brancheorganisaties!

Kortom:
Schrijf u nu snel en kosteloos in voor de vernieuwde BTMF. Een middag van uw tijd in ruil voor uitgelezen zakelijke kansen, een kennismaking met vele mooie partijen waar u straks business mee kan doen. Inspiratie, nieuwe ideeën, educatie en volop kansen. Mis het niet! We zijn u graag op de 3e september 2017 in Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam!


Deelname is gratis, mits u voorafgaand aan het event, minimaal 3 afspraken met de exposanten maakt via onze afsprakentool. Deze tool zal 1 augustus actief zijn. Mocht u op 1 september 2018 niet aan de voorwaarden voldoen, dan zullen wij u € 50,- in rekening brengen.

BTMF 2018

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam

Groenlandsekade

3645 BA Vinkeveen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen