Buurt BBQ Hoftstede, Duinpoort en de Puikman

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Hofstede

1901 NN Castricum

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Wij (Onno en Sheila) hebben het idee bedacht om een ‘bring-your-own’ buurt BBQ te organiseren voor iedereen die aan de Hoftstede, Duinpoort en de Puikman woont. Er van uitgaande dat iedereen dan weer terug is van vakantie hebben wij als datum zaterdag 24 augustus geprikt.

We verwachten rond 16.00 uur te beginnen met de spelletjes zodat alle ouders vanaf dat moment rustig tafels, stoelen en bbq’s kunnen neerzetten. Het idee is om dan 17.00 uur samen te proosten op de mooie buurt en het feest te laten beginnen.

Als iedereen zijn eigen eten en drinken regelt, dan regelen wij voor de muziek, leuke spelletjes en springkussen voor de kids en overkapping mochten de weergoden ons niet goed gezind zijn.

Om een beetje in te kunnen schatten met hoeveel personen we dit feestje gaan vieren willen we je vragen om via deze pagina aan te geven of en met hoeveel personen je aanwezig bent. Dit doe je heel simpel door aan de rechterzijde van deze pagina op de groene knop 'Registreer Tickets' te klikken en zo door te geven met hoeveel personen je komt.

Mocht je niet kunnen of willen aanschuiven dan is dat uiteraard geen probleem. Bij deze dan wel alvast de heads up dat je die avond enige overlast kan ondervinden van feestende buren onder je raam. ;)

Datum en tijd

Locatie

Hofstede

1901 NN Castricum

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen