Buurtband concert

Venster Acties

Buurtband concert

De BuurtBand is een landelijk muziekproject voor mensen met en zonder een beperking.

Door ZIMIHC theater Wittevrouwen

Waar en wanneer

Datum en tijd

za. 20 mei 2023 15:00 - 16:00 CEST

Locatie

ZIMIHC theater Wittevrouwen 55 Bouwstraat 3572 SP Utrecht Netherlands

Over dit evenement

  • 1 uur
  • eTicket voor mobiel

Fort van de Verbeelding nam daarvoor het initiatief. In de Utrechtse BuurtBand Wittevrouwen wordt samengewerkt met ZIMIHC.

Wat de BuurtBand Wittevrouwen zo bijzonder maakt is dat veel deelnemers uit eerdere Utrechtse BuurtBands hier onderdak hebben gevonden. Met als resultaat dat de band flink is doorgegroeid! De BuurtBand wordt mede ondersteund door partners De Wilg en DOCK.

Info: http://www.fortvandeverbeelding.nl/bb/

Over de organisator

Georganiseerd door
ZIMIHC theater Wittevrouwen

Wat betekent ZIMIHC eigenlijk?

ZIMIHC staat voor Zat Ik Maar In Hoog Catharijne. Er is ook een band met de naam ZIMIHC. Band en organisatie worden verbonden door een persoon: Appie Alferink. Hij speelt in deze band en is directeur van ZIMIHC. De band ZIMIHC speelde 25 jaar geleden in Hoog Catharijne. Toen nog zonder naam. Tijdens dat optreden in dit befaamde winkelhart werd wel om een naam gevraagd, en zo ontstond ZIMIHC. De organisatie ZIMIHC is geboren uit een behoefte van amateurkunstenaars om plekken te hebben om te repeteren en op te treden. En tot op de dag van vandaag geeft ZIMIHC vorm aan die behoefte. Inmiddels met drie eigen theaters en met de organisatie van projecten. Amateurkunstenaars staan daarbij nog steeds centraal.

De missie van ZIMIHC
ZIMIHC stimuleert creativiteit in de samenleving