BVNL in Elst

BVNL in Elst

Venster Acties en details

Gratis

Datum en tijd

Locatie

Golfbaan Landgoed Welderen

173 Grote Molenstraat

6661 NH Elst

Netherlands

Kaart bekijken

Op vrijdag 2 september start de BVNL Gelderland campagne in Elst!

Over dit evenement

Op 15 maart 2023 kunt u uw stem uitbrengen voor de Provinciale Staten verkiezingen. Dit is heel belangrijk, want hoe sterker BVNL vertegenwoordigd is in de Provinciale Staten, hoe meer invloed wij ook hebben in de Eerste Kamer. Onze campagne start nu en wij hebben u nodig!

Op 2 september organiseert BVNL een politiek café in Gelderland. Van 19.30 tot 22.00 uur zullen wij met inwoners van de provincie Gelderland in gesprek gaan over de toekomst van de provincie. Onder anderen zullen partijleider en Tweede Kamerlid Wybren van Haga en Gelders Statenlid Arjan de Kok spreken en hun ervaringen delen. Er is uiteraard ruimte voor vragen en persoonlijke gesprekken. Wij zijn benieuwd naar uw ideeën over wat er beter kan in Gelderland. Wij willen u daarnaast ook vragen actief te worden voor BVNL in Gelderland. Dat kan als vrijwilliger, maar u kunt zich ook nog opgeven voor de Provinciale Staten als statenlid of als fractieondersteuner.

Programma:

19.30 uur: inloop & koffie

20.00 uur: Wybren van Haga – BVNL Landelijk

20.30 uur: Arjan de Kok – Werken voor de Provinciale Staten

21.00 uur: Danielle van der Wiele – 10 punten Provincie Gelderland

21.30 uur: Borrel & napraten

Helpt u BVNL naar de overwinning op 15 maart 2023? Samen kunnen wij het verschil maken en de verandering brengen die Nederland zo hard nodig heeft!

Wij hopen u te zien op vrijdag 2 september! De toegang voor het politiek café is gratis.

Delen met vrienden