€ 20

BWT Masterclass: Succesvol onderhandelen voor zakenvrouwen

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Tulperij - Voorhout

16B Oude Herenweg

2215 RZ Voorhout

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Onderhandelen doen we continu. Zonder het ons soms bewust te zijn is het onderdeel van alle facetten van het dagelijkse werk. Of het nu gaat om onderhandelingen met klanten, met je collega’s of hoger management, het is een essentiële vaardigheid die nodig is om jezelf, je carrière en je bedrijf verder te ontwikkelen.

Doelstellingen workshop:
• Leren herkennen en gebruiken van je sterke punten binnen het onderhandelingsproces
• Identificeren van gebieden die je nog verder moet ontwikkelen
• Inzicht in hoe gender en rol speelt binnen het onderhandelingsproces
• Tools om gender verschillen te tackelen binnen het onderhandelingsproces

Een aantal mechanismen spelen een centrale rol in onderhandelingsprocessen; mechanismen waarin gender een factor van belang is. Kennis van en vaardigheid in die mechanismen bieden je inzicht in welke doelstellingen je wilt stellen, hoe je die kunt behalen, en welke waarden je daarbij wilt hooghouden. Ze helpen je om tijdens het onderhandelen de juiste tools op de juiste momenten in te zetten. Deze workshop biedt jou als vrouw de mogelijkheid je kennis van de mechanismen te vergroten, je onderhandelingsvaardigheden te leren kennen en te ontwikkelen, en helpt je zo om jezelf, je carrière en je bedrijf verder te laten groeien.

We gaan de doelstellingen behalen door niet alleen informatie-overdracht te doen, maar ook kennis en ervaringen te delen, en door in een veilige omgeving te oefenen met onderhandelen!

Trainer: Natalie Cleton doet de workshop in het Nederlands:

Natalie Cleton Biografie: As a Doctor in Veterinary Medicine, I am specialized in farm animal health and public health. I finished my PhD in virology at Erasmus Medical Center under the supervision of Prof. Dr. Marion Koopmans, and my veterinary residency in veterinary microbiology. I also hold a master degree in Applied Ethics, specializing in veterinary ethics. Currently, I explore the frontline of innovative veterinary vaccine research and development as Project Leader at the R&D Ruminant Biologicals division at MSD Animal Health (Intervet International BV).

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Tulperij - Voorhout

16B Oude Herenweg

2215 RZ Voorhout

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen