€ 75,37

Bye Bye Burnout Lunch&Learn ivm overweldigend succes nogmaals!

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

BAUT

1 Paradijsplein

1093 NJ Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Bye Bye Burnout nodigt je uit op 1 december tussen 12-14 voor de succesvolle “lunch&learn” maar ditmaal gekoppeld aan de ervaring van Mascha (CEO Bye Bye Burnout) bij Google in Sillicon Valley waar zij onlangs (als enige!) was uitgenodigd om Google advies te geven over burn-out.

Tevens geeft Mascha tijdens deze informatieve “Lunch & Learn” in 2 uur tijd 5 toepasbare tips over burn-out die je echt moet weten als je te maken hebt met personeel of mensen die met stress kampen. 3 tips zijn gericht op preventiebeleid en de andere 2 tips zijn er om mensen met een burn-out weer sneller op de werkplek terug te krijgen en daarmee de kosten van het verzuim aanzienlijk te verlagen.

Uiteraard krijg je bij deze “lunch&learn” een lekkere lunch - en niet zomaar ergens - maar bij BAUT Paradijs in Amsterdam. Dit restaurant kennen we van chef-kok Michiel van der Eerde van Masterchef (die leukerd met dat knotje).

De investering in deze informatieve en waardevolle “Lunch & Learn” is € 60,- ex. BTW en ticket fee. Je krijgt hiervoor de 2 uur durende sessie met Mascha inclusief de geweldige lunch bij BAUT Paradijs en deelt zij haar ervaringen bij Google in Sillicon Valley - USA.

Mascha kennende ga je met nog veel meer informatie naar huis, dus het is de investering dubbel en dwars waard!

De doelgroep voor de “Lunch & Learn” is MKB Nederland met 50-150 werknemers, maar voel je zeker welkom! Juist omdat het ditmaal ook over Google gaat is het voor iedereen een leuke ervaring!

Heb je interesse om te komen, maar past de 1ste niet, laat het ons dan weten dan kunnen we een alternatief bieden. We hopen je in ieder geval de 1ste te zien!

Groet,

Team Bye Bye Burnout

N.B. Er is parkeergelegenheid in de parkeergarage om de hoek. Het restaurant heeft uitrij kaarten beschikbaar.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

BAUT

1 Paradijsplein

1093 NJ Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen