€ 81,60

Bye Bye Burnout Lunch&Learn: Voorkom burn-out op de werkvloer

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Restaurant Merkelbach

72 Middenweg

1097 BS Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Bye Bye Burnout nodigt je uit op vrijdag 1 juni tussen 12-14 voor de succesvolle “lunch&learn” waar Mascha (CEO Bye Bye Burnout) o.a. gaat spreken over haar ervaring met burn-out op de werkvloer en hoe je dat nou het beste kunt voorkomen en/of oplossen.

Tevens geeft Mascha tijdens deze informatieve “Lunch & Learn” in 2 uur tijd 5 toepasbare tips over burn-out die je echt moet weten als je te maken hebt met personeel of mensen die met stress kampen. 3 tips zijn gericht op preventiebeleid en de andere 2 tips zijn er om mensen met een burn-out weer sneller op de werkplek terug te krijgen en daarmee de kosten van het verzuim aanzienlijk te verlagen.

Uiteraard krijg je bij deze “lunch&learn” een lekkere lunch - en niet zomaar ergens - maar bij Merkelbach in Amsterdam. Dit restaurant staat aan de rand van een van de mooiste parken van Amsterdam en heeft een prachtige tuin en zeer goede menukaart. Een oase van rust middenin bruisend Amsterdam-Oost.

De investering in deze informatieve en waardevolle “Lunch & Learn” is € 65,- ex. BTW en ticket fee. Je krijgt hiervoor de 2 uur durende sessie met Mascha inclusief de geweldige lunch bij Restaurant Merkelbach en deelt zij haar ervaringen hoe haar klanten dit inmiddels oplossen.

Mascha kennende ga je met nog veel meer informatie naar huis, dus het is de investering dubbel en dwars waard!

De doelgroep voor de “Lunch & Learn” is MKB Nederland met 50-150 werknemers, maar voel je zeker welkom! Juist omdat het over situaties gaat waar je wellicht zelf wel eens mee te maken hebt gehad is het voor iedereen een leuke ervaring!

Heb je interesse om te komen, maar past de 1ste niet, laat het ons dan weten dan kunnen we een alternatief bieden. We hopen je in ieder geval de 1ste te zien!

Groet,

Team Bye Bye Burnout

N.B. Er is parkeergelegenheid in de parkeergarage om de hoek bij de Vomar.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Restaurant Merkelbach

72 Middenweg

1097 BS Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen