€ 94,07

Bye Bye Burnout Verjaardagsactie Mascha - burnout herstel met korting

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bye Bye Burnout

15-2 Christiaan Huygensplein

1098 PZ Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Vandaag is onze CEO Mascha Mooy jarig. En... wie jarig is trakteert! Daarom speciaal voor iedereen die met burn-out en stressklachten kampt, bieden wij onze succesvolle online 30 dagen hersteltraining aan voor maar 75,- (exclusief BTW en ticketfee) ipv 250,- Dat is dus echt een dikke vette korting en dit zal niet nogmaals zo goedkoop aangeboden worden!


Ervaar jij momenteel burn-out klachten en weet je niet meer wat te doen? Je bent moe, maar je ligt midden in de nacht toch wakker? Je blijft maar piekeren en je gaat maar door. Ontspannen is wel het laatste waar je mee bezig bent en je wil allerlei leuke dingen doen, maar je hoofd en lijf schreeuwen met hoofdletters NEE! De dag doorkomen is een dagelijkse struggle.


Herken je bovenstaande? Dan is ons 30 dagen online programma perfect voor jou! Wij weten namelijk wat je meemaakt en waar je doorheen gaat! In 30 dagen gaan we alle facetten bespreken die te maken hebben met je burn-out en wij zullen je leren hoe je hier mee om moet gaan. Wij leren je wat je juist wel maar ook juist niet moet doen.


Wij gaan je helpen op weg naar de verbeterde versie van jezelf! Wij leren je patronen te doorbreken die je niet dienen, maar ook je sterke kanten naar boven te halen. Ons programma gaat je juist weer energie opleveren en je zult er je hele leven lang profijt van hebben! Wil je liever eerst wat meer informatie hebben, download de informatiefolder dan hier: https://www.byebyeburnout.nl/30-dagen-programma/


Deze aanbieding is geldig tot vrijdag 31 mei. Daarna gaat de prijs weer omhoog naar 250,-


Dus, wil je uit je stress komen en je burn-out overwinnen? Doe dan mee! We starten met de cursus op maandag 4 juni en je bent de eerste week van juli weer klaar & ready for summer!


Groet, team Bye Bye Burnout

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bye Bye Burnout

15-2 Christiaan Huygensplein

1098 PZ Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen