CAB-Café #10 | De kracht van de kleine gemeente

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Leystromen

51 Julianastraat

5121 LN Rijen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
CAB-Café #10 | De kracht van de kleine gemeente

Over dit evenement

Samen gaan we op zoek naar de kracht van kleine gemeenten en wat kunst en cultuur daarbij kunnen betekenen. Kleine gemeenten kennen dezelfde uitdagingen als grote steden, denk bijvoorbeeld aan thema’s als eenzaamheid, armoede en het vitaliseren van buurten. Door de beperkte omvang missen kleine gemeenten soms slagkracht en tegelijkertijd biedt de compacte omvang juist ook kansen.

Dit is de rode draad van het programma van CAB-Café  #10 dat samengesteld is door Kunstloc Brabant, woningcorporatie Leystromen en Cultuurplaats: een programma met aandacht voor een andere manier van denken, goede voorbeelden en tools voor in de praktijk van community art projecten.

Bij het aanmelden voor dit CAB-Café kies je 2 van de 3 workshops om aan deel te nemen. De uitgebreide beschrijving van de workshops vind je hier.

In het aanmeldformulier kom je een aantal open vragen tegen over jouw eigen community art praktijk, wij willen de bijeenkomst namelijk zo goed mogelijk op jullie wensen en situatie afstemmen. Het beantwoorden van deze vragen is niet verplicht, maar we zouden het wel heel fijn vinden!

𝘒𝘶𝘯𝘴𝘵𝘭𝘰𝘤 𝘉𝘳𝘢𝘣𝘢𝘯𝘵 𝘢𝘯𝘯𝘶𝘭𝘦𝘦𝘳𝘵 𝘵𝘰𝘵 𝘦𝘯 𝘮𝘦𝘵 6 𝘢𝘱𝘳𝘪𝘭 𝘢𝘭𝘭𝘦 𝘣𝘪𝘫𝘦𝘦𝘯𝘬𝘰𝘮𝘴𝘵𝘦𝘯 𝘣𝘰𝘷𝘦𝘯 𝘥𝘦 25 𝘱𝘦𝘳𝘴𝘰𝘯𝘦𝘯. 𝘞𝘦 𝘨𝘢𝘢𝘯 𝘦𝘳𝘷𝘢𝘯 𝘶𝘪𝘵 𝘥𝘢𝘵 𝘣𝘪𝘫𝘦𝘦𝘯𝘬𝘰𝘮𝘴𝘵𝘦𝘯 𝘥𝘪𝘦 𝘥𝘢𝘢𝘳𝘯𝘢 𝘱𝘭𝘢𝘢𝘵𝘴𝘷𝘪𝘯𝘥𝘦𝘯 𝘥𝘰𝘰𝘳 𝘬𝘶𝘯𝘯𝘦𝘯 𝘨𝘢𝘢𝘯, 𝘮𝘢𝘢𝘳 𝘻𝘪𝘫𝘯 𝘥𝘢𝘢𝘳𝘣𝘪𝘫 𝘢𝘧𝘩𝘢𝘯𝘬𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘷𝘢𝘯 𝘥𝘦 𝘥𝘢𝘯 𝘨𝘦𝘭𝘥𝘦𝘯𝘥𝘦 𝘳𝘪𝘤𝘩𝘵𝘭𝘪𝘫𝘯𝘦𝘯. 6 𝘢𝘱𝘳𝘪𝘭 𝘷𝘦𝘳𝘸𝘢𝘤𝘩𝘵𝘦𝘯 𝘸𝘪𝘫 𝘩𝘪𝘦𝘳 𝘮𝘦𝘦𝘳 𝘪𝘯𝘧𝘰𝘳𝘮𝘢𝘵𝘪𝘦 𝘰𝘷𝘦𝘳 𝘵𝘦 𝘩𝘦𝘣𝘣𝘦𝘯.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Leystromen

51 Julianastraat

5121 LN Rijen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen