€ 23,50

Cacao Singing circle met Rimke Marije en Dieke Dee

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Oase

37 Geer

4243 JS Nieuwland

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Voel je welkom in deze cirkel, ceremonie, met cacao.
Een celebration.

Verstillen, vreugde, devotie, delen, thuis komen in je hart, samen zingen.

Dit evenement is een samenwerking van Rimke en Dieke, waarin Rimke haar 'medicine' muziek zal delen en Dieke de cacao zal schenken en ceremonieel begeleiden..

Deze ceremonie / celebration is een combinatie.

Een reis naar binnen door de zang/mantra begeleiding, een vorm van meditatie om je hart te openen en dieper te verbinden met jouw innerlijk weten en innerlijke vrede.

Met de liederen die we zingen nodigen we de verschillende aspecten van God/Godin uit, zodat het licht van de Bron dieper in onszelf mag ontwaken. In verbinding met de aarde creëren we samen een veld van licht en liefde, waarin je mag ontspannen, en jouw verbinding met je ware Zelf wordt bekrachtigd. Dat wat jou niet meer dient kan worden losgelaten en nieuwe energie kan tot je komen, cadeautjes van liefde, inspiratie, helderheid en bliss.

De cacao doet haar werk met de hart openende stofjes en verwarmende kruiden. Hierdoor wordt het een meditatieve viering van vreugde, verbinding, liefde en diepgang.

Cacao is het medicijn voor het hart. Het opent je.
Cacao wordt ceremonieel gebruikt in culturen zoals de Inca's, de Maya's die het als een heilige plant beschouwen en de spirit van de plant met respect eren en vieren. We nodigen in de ceremonie de plantspirit uit om jou te ondersteunen in jouw intenties en gebeden. We zullen samen en ieder voor zichzelf stilstaan waar voor jou deze ceremonie over gaat, zodat jouw intenties kunnen gaan manifesteren vanuit liefde.

Dieke en Rimke leerden elkaar inn 2012 kennen in een vrouwencirkel in Amsterdam, waar zij twee jaar lief en leed deelden. Nu brengt het leven hen weer samen in een nieuwe fase en delen zij de vreugde van de muziek, ceremonie en vrouwenwerk.

Tijdens:
19:00 staat de thee klaar
19:30 begint de ceremonie
ceremonie eindigt ongeveer 22:00, maar er is tijd om nog even te blijven rusten, knuffelen, nagenieten..

Bijdrage: Eur 23,50

Het is ook mogelijk om te blijven slapen in ons gasten verblijf.
Voor een bedrag van Eur 25,-, inclusief (D.I.Y) ontbijt.
Stuur even een mail naar diekebikker@yahoo.com wanneer je dat wil.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Oase

37 Geer

4243 JS Nieuwland

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen