Cancelled|Bijlmer Klassiek| Blue notes and more ft. Graziëlla Hunsel Rivero

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

CEC Café

1289 Bijlmerdreef

1103 TV Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Een wereldpremière en geliefde jazz-classics door Bijlmer Klassiek en Graziëlla Hunsel Rivero

Over dit evenement

HELAAS ZIJN WIJ DOOR DE STIJGING VAN HET AANTAL CORONA BESMETTINGEN GENOODZAAKT HET CONCERT TE CANCELLEN EN DOOR TE SCHUIVEN NAAR EEN ANDERE DATUM. Heeft u al een kaartje gekocht dan blijft deze geldig!

We laten ons het leukste concert van 2020 niet zomaar uit de handen glippen. Het concert van 22 mei, waar de samenwerking met de Graziëlla Hunsel Rivero, -The First Lady of Jazz uit Amsterdam-Zuidoost – en de veelzijdige pianist en componist Rembrandt Frerichs centraal straat, krijgt een herkansing op 2 oktober. Fijne Jazz in combinatie met Klassiek is een ware muzikale belevenis, met een van de hipste ensembles van Nederland, het Alma Quartet.

Graziëlla Hunsel Rivero behoeft eigenlijk geen introductie. Deze charismatische zangeres heeft allang de harten van alle liefhebbers van jazz gestolen, en zeker niet alleen in de Bijlmer. Al haar concerten zijn een feest waar musici en het publiek zich thuis en welkom voelen. Voor dit programma stelt ze samen met artistiek leider Michael Gieler een swingend programma samen met de mooiste jazznummers van Gershwin tot Ella Fitzgerald.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

CEC Café

1289 Bijlmerdreef

1103 TV Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen