Gratis

Capital Event #Netherlands - European Day of Memory & Welcome

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Undercurrent Events B.V

265 Papaverweg

1032 KE Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Het volledige programma maken wij z.s.m. bekend. Het zal een avond zijn vol ontmoetingen, muziek, eten, een documentaire screening, etc.

Over dit evenement

Donderdag 3 oktober 2019 vindt het Capital Event #Netherlands plaats. Hoe gaan we dit seizoen als burgers en organisaties reageren op de grote nood aan de Europese buitengrenzen? Docu’s, lezingen, muziek, ontmoeting en een petitie om van 3 oktober een Europese dag van Memory en Welcome te maken.

Het volledige programma van het evenement zullen wij z.s.m. bekend maken. Binnenkort is het mogelijk om te reserveren voor een rondvaart met Rederij Lampedusa. Misschien zit u wel met 12 anderen op de boot ‘Meneer Vrijdag’. Op deze boot maakten 282 mensen in 2013 de oversteek vanuit Egypte naar Lampedusa. Na opgepikt te worden door de kustwacht, werd de boot uiteindelijk geschonken aan Rederij Lampedusa. In datzelfde jaar op 3 oktober stierven 368 mensen bij een schipbreuk voor diezelfde kust. Laten we die dag nooit vergeten in Europa en ons herinneren wat verwelkomen betekent.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Undercurrent Events B.V

265 Papaverweg

1032 KE Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen