Gratis

Career event: Werken bij Yools als Digital Account Manager

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Coworking Les Galeries

30 Galerie du Roi

1000 Brussel

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Career event: Werken bij Yools als Digital Account Manager

--> TIP: Reserveer tijdig je ticket, de plaatsen zijn beperkt

Wie of wat is Yools?

Eerst en vooral is Yools een digitale marketingstudio die ondernemers helpt alle mogelijkheden van het internet te benutten om hun bedrijf naar een hoger niveau te stuwen. Alles start bij een duidelijke website-strategie op maat van hun bedrijfsidentiteit en -doelen.

Maar als startup/bedrijf is Yools ook promotor van een open organisatie-structuur ... Open onder teamleden en open naar onze klanten. Je vindt bij ons geen managers of bazen, maar een sterke focus op autonomie, vertrouwen en collectieve communicatie. Vaag hé! Dat zal snel veranderen.

De Yools arena is gelegen op 5 minuten stappen van treinstation Brussel-Centraal en het hele team werkt 2 dagen per week van thuis. Hierdoor blijft woonwerkverkeer beperkt en ben je vlot op kantoor vanuit treinstations in Gent, Antwerpen, Leuven, Mechelen, Aalst, ...

Yools zoekt digital account managers

“To sell well is to convince someone else to part with resources—not to deprive that person, but to leave him better off in the end.”

Daniel H. Pink

Yools is in volle groei. We zoeken daarom account managers om de bijenkorf te versterken en zoveel mogelijk ondernemers te helpen, op de manier zoals onze vriend Daniel het stipuleert.

We zoeken voor deze functies namelijk salesprofielen. Mensen met een passie voor verkoop, maar niet in de stereotype zin van het woord. Account managers bij Yools gooien sneaky hard sales technieken in de vuilbak. Ze zoeken prospects om ze te helpen in plaats van ze iets te verkopen en begeleiden ze doorheen het volledige proces van hun website-strategie, tot het effectieve online gaan en ver daarna.

Bekijk hier de vacature.

Career event bij Yools

Speciaal voor deze zoektocht organiseren wij een jobavond, specifiek voor de functie van digital account managemer. Tijdens dit evenement leer je zowel de functie, als Yools beter kennen en kan je uiteraard weloverwogen besluiten om voor de vacature te solliciteren.

Of je springt gewoon binnen voor een gezellige babbel terwijl je jezelf tegoed doet aan gratis pizza en drankjes (jaja, vetgedrukt).


Informatie over het career event


Woensdag 29 januari 2020

18:30u

Free pizza + drinks

19:00u

Yools (purpose + values)

Sales binnen Yools account management + proces/product

Waarom Yools?

19:30u

Q&A + Drinks


Wil je op voorhand al wat informatie consumeren over Yools en onze visie op “verkopen”? Lees gerust onze blog over het reilen en zeilen van onze organisatie.

Graag tot woensdag 29 januari!


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Coworking Les Galeries

30 Galerie du Roi

1000 Brussel

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen