€ 17,50

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Mannenzaal

Westsingel 47

3811 BB Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

‘Naked’ is een muziektheatervoorstelling van (opera)zangeres/theatermaker Carla Regina. Met deze voorstelling heeft zij de halve finale van het 10e Utrechts Kleinkunstfestival behaald, dat vindt plaats op 11 mei 2018!

Bekijk hier de teaser van deze voorstelling:

https://youtu.be/d5XNIGsIf1g

De voorstelling begint met een operaklassieker, net zoals een opera met een operazangeres begint. Langzaam, maakt de operazangeresplaats voor de vrouw Carla Regina, die zingt, en gek is op verhalen.

Een vrouw tussen twee culturen, tussen twee landen: de oude tradities van Puglia, Italië en de moderne gewoonten van haar leven inAmsterdam.Verhalen over identiteit, heimwee, eenzaamheid en ‘erbij horen’. Alle
gevoelens door elkaar van de menselijke reis die migratie heet. Verhalen van dochter én moeder zijn, plotseling en onverwacht. Verhalen van een artiest die niet in hokjes past: Zangeres (opera, jazz, pop, folk en Nederlandstalige), pianist en storyteller. Een verhaal datgaat over openhartig zijn en je meeste kwetsbare kant aan het publieklaten zien.

Bij elk verhaal hoort een lied; Opera, jazz, pop, folk, Nederlandstalige en Napolitaanse liederen wisselen elkaar af met het grootste gemak.Carla brengt werken ten gehore van o.a. Verdi, Bizet, Gerswhin, P. Daniele, R. Zero en Ramses Shaffy. De voorstelling duurt 2 keer 45 minuten, met een pauze ertussen. Na afloop is er een de mogelijkheid om in de sfeervolle Kapel van De Mannenzaal nog even te blijven hangen voor een intieme Meet en Greet. En aangezien dat een vleugel staat waar Carla Regina dol op is, is het zeker de moeite waard nog even gezellig te blijven. Uiteraard kunt u dan ook wat meer te weten komen over het werk van Operation Bobbi Bear, en de activiteiten van de Stichting Bobbi Bear Nederland.

Carla Regina komt regelmatig in Zuid Afrika. Een aantal jaren terug leerde zij Operation Bobi Bear kennen op een Charity-bijeenkomst in Durban. Daar kwam Eureka Olivier, Field & Financial Manager van Operation Bobbi Bear vertellen waarom deze organisatie zo belangrijk is. Haar verhaal maakte veel indruk op Carla Regina, en het heeft haar niet meer los gelaten.

Toen zij onlangs door Eureka Olivier in contact werd gebracht met Brigitte Wendelgelst, Oprichtster en Voorzitter van de Stichting Bobbi Bear Nederland, aarzelde zij niet en bood aan een benefietvoorstelling te geven met het materiaal uit haar Theatermuziekvoorstelling "Naked". Zij heeft tijdens haar laatste bezoek aan Zuid Afrika in maart van dit jaar een bezoek gebracht aan het Bobbi Bear Rescue Center. Zij heeft daar gesproken met Eureka en diens collega's. Zo werd haar nog meer duidelijk waarom er momenteel geld nodig is. Tijdens haar bezoek heeft zij een aantal interviews afgenomen, die te zien zijn op het Youtubekanaal Food for Bobbi Bear.

Terug in Nederland hebben zij en Brigitte hun krachten gebundeld. Dit benefietconcert is een product van hun passie voor Operation Bobbi Bear.

Het beloofd een prachtige avond te worden, waarin de kwetsbaarheid van de mens centraal zal staan.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

Openbaar vervoer
Vanaf treinstation Amersfoort rijden de volgende bussen naar halte Stadhuis: stadbussen 2, 3, 4, 7 en streekbus 76.
Vanaf halte Stadhuis is het 5 minuten lopen naar de Mannenzaal.

Voor de bustijden: www.syntus.nl of www.ov9292.nl

Parkeren
Op loopafstand van de Mannenzaal bevinden zich de parkeergarages St. Jorisplein en Stadhuisplein.
Kijk op www.parkeerservice.nl voor openingstijden en tarieven.
Voor parkeergarage Stadhuisplein zijn bij de exploitant van de Mannenzaal uitrijdkaarten te koop ad € 5,50.

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

De organisatie is in handen van Stichting Food for Bobbi Bear Nederland: foodforbobbibear@gmail.com


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Mannenzaal

Westsingel 47

3811 BB Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen