€ 31,99 – € 33,99

Carrousell | 18 juli 2021 | 15.00 uur

Venster Acties en details

Vanaf € 31,99

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Theaterwerkplaats

Grote Voort 8

8041 AM Zwolle

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Een pijlsnelle en beeldende muziektheatervoorstelling, bomvol concurrentie, verraad en keiharde knaken.

Over dit evenement

Een gitzwarte komedie, wars van moreel besef, dat is Carrousell: de zwanenzang van het neoliberalisme.

Met het merendeel van de vliegtuigen aan de grond, strooien de vier medewerkers van een berooid reisbureau met buitenproportionele beloften om klanten een luxe cruise te ontfutselen die zij niet kunnen betalen. Om de crisis binnen de reisbranche te doorstaan, schrijft het hoofdkantoor een wedstrijd uit: de twee medewerkers die aan het eind van de maand de beste verkoopcijfers hebben, krijgen een bonus. De andere twee worden ontslagen.

Vanaf nu voeren hebzucht, wantrouwen en angst de boventoon. Het is pompen of verzuipen in het verkopen van vakantiereizen, het sluiten van deals; de enig mogelijke redding. In de mallemolen van de marktwerking vol listen, leugens en bedrog zet de race richting de bonussen zich voort.

Carrousell is in slechts 13 dagen gemaakt en gaat over de invloed van het neoliberalisme op onze huidige samenleving. De Westerse samenleving zoals wij die kennen, is een ratrace die sinds de jaren 70 steeds individueler en ongenaakbaarder is geworden. Een ratrace die anno 2021 door de realiteit wordt ingehaald, terwijl zij vast houdt aan de moderne verzuiling van de afgelopen 50 jaar: competitie, dadendrang en hebzucht. 

Je kunt bij de aanschaf van je kaartje kiezen tussen 3 verschillende prijsklassen; First, Business en Economy Class. Kies je voor First Class? Dan zit je vooraan en heb je het beste zicht. Liever Business Class? Ook niet verkeerd; voor jou is een plekje op de tweede rij gereserveerd. Kies je voor Economy Class, dan zit je achteraan. 

Vanwege de coronamaatregelen is het enkel mogelijk om kaarten per 2-zits te kopen; 2 stoelen direct naast elkaar voor mensen uit hetzelfde huishouden of mensen onder de 18 jaar, conform de richtlijnen van het RIVM. Gelet op de zaalbezetting is het voor ons helaas niet haalbaar om enkele plaatsen aan te bieden. We hopen op jullie begrip en zien je graag snel bij Carrousell. 

Is deze voorstelling uitverkocht? Ga naar de website van LINEA REKTA voor een overzicht van alle speeldata. Carrousell is namelijk te zien van 9 t/m 18 juli!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Theaterwerkplaats

Grote Voort 8

8041 AM Zwolle

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

{ _('Organizer Image')}

Organisator Theaterfirma LINEA REKTA

Organisator van Carrousell | 18 juli 2021 | 15.00 uur

Theaterfirma LINEA REKTA is een geëngageerd theatergezelschap uit Oost-Nederland en richt zich op het maken van belangwekkend en actueel theater met de nieuwe generatie. Zij toont dat de wereld veranderbaar is, dat is haar visie.

De missie van Theaterfirma LINEA REKTA is het produceren en uitvoeren van (nieuw geschreven) muziektheatervoorstellingen met de nieuwe generatie theatermakers en talentvolle jonge mensen.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen