€ 225

Casting Weekend door Hugo Metsers

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Amsterdam Film School

Panamalaan 6C

1019 AZ Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Data: 7 & 8 oktober van 13:00 tot 17:00

Heb jij altijd al in een film willen spelen, maar zinkt je hart in je schoenen als je denkt aan 'auditie doen'? Geen zorgen, je bent niet de enige! Vele vinden auditie doen voor een film of tv-serie een van de spannendste en tevens moeilijkste stappen in het acteervak.

Wil jij leren hoe je je goed en efficiënt voorbereidt op een casting? Hoe je jezelf kan presenteren als acteur/actrice en de tips en tricks van het vak te weten komen? Kom dan naar onze Masterclass, gegeven door topcoach Hugo Metsers. Hij gaat precies in kaart brengen wat jij nodig hebt om te kunnen laten zien wat je kan en succesvol te worden bij audities en screentests.

Op de eerste dag start je met een analyse van je CV en foto's. Je krijgt dan ook huiswerk mee voor de zaterdagavond, dus houd deze vrij! Het tweede deel van de eerste dag ga je oefenen voor de camera en zie je jezelf terug dit is een belangrijk onderdeel om van te leren. Voordat je begint aan deze masterclass krijg je materiaal opgestuurd, zodat je goed voorbereid kunt beginnen.

Op de tweede dag doe je een nieuwe auditie waar je een avond tijd voor hebt gehad om je te voor te bereiden (soms gebruikelijk in de business). Ook krijg je een overzicht van alle castingbureau’s, tips en tricks en alle in’s en out’s van de grote bureau’s. Je leert research te doen en bij het voorstellen al indruk te maken zodat ze je nooit meer vergeten. De eerste indruk is goud waard!

Niveau: Gevorderd

Hugo Metsers:

Hugo Metsers werd geboren in 1968. Naast zijn acteerwerkzaamheden wist Hugo zich ook verder te ontwikkelen als scenarioschrijver en regisseur. Hij studeerde in 2003 af aan het internationale Maurits Binger Film Instituut. Hij speelde o.a. in Goede Tijden Slechte Tijden. In 2004 richtte Hugo de acteurschool faaam op, waar jonge talenten onder professionele begeleiding de basisprincipes van televisie- en filmacteren worden bijgebracht. De acteeropleidingen van faaam worden vanaf 2017 gegeven op Amsterdam Film School, waar Hugo naast Camera Acteren ook les geeft aan de Opleiding Regie Fictie.

Amsterdam Film School biedt in samenwerking met faaam ook de volledige opleiding Camera Acteren aan in verschillende niveaus.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Amsterdam Film School

Panamalaan 6C

1019 AZ Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen