Verkoop beëindigd

CBMC 4M | LEADERSHIP CHALLENGE ISRAËL | 22 - 26 MAART 2018

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Israel

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Samen met CMBC organiseert 4M een onvergetelijke reis door Israël en de evangeliën, die jouw blik op Jezus en ondernemen voorgoed zal veranderen. High-impact training in leiderschap en ondernemerschap in het land van de Bijbel rondom het thema: Ondernemen in het ritme van de Rabbi. De ultieme Israël-beleving in vijf dagen.

Met een groep van 29 mensen, bestaande uit ondernemers en hun partners doorkruis je Israël van zuid naar noord in vijf dagen. Tijdens deze reis ontvang je high-impact training in ondernemerschap en leiderschap én is er veel gelegenheid tot gezamenlijke reflectie op de manier waarop je als partner van- of als echtpaar in het leven staat. Dit alles op basis van het onderwijs van Jezus in de evangeliën, waardoor je samen met je partner een intense geestelijke reis maakt. Wat deze reis uniek maakt is dat je dit onderwijs ontvangt in de setting en op de locatie waar de Bijbelverhalen hebben plaatsgevonden.


Programma
Het programma start met een trekking en overnachting in de Negev-woestijn. Vanuit de woestijn reizen we naar de Dode Zee, waar we Massada beklimmen (thema: Verzet & Overgave), drijven in de Dode Zee en de nacht doorbrengen op een unieke locatie aan de rand van de woestijn van Judea. De volgende dag brengen we door in Jeruzalem, met o.a. een bezoek aan de hof van Gethsemane, de Klaagmuur en de Graftuin. In Jeruzalem verblijven we op een locatie met indrukwekkend uitzicht over de stad. Vanuit Jeruzalem reizen we naar het noorden, waar we via de Jesus-trail van Nazareth naar Kapernaum aan het meer van Galilea lopen. Deze route werd vroeger ook gebruikt door Jezus en zijn discipelen. De laatste nacht brengen we door in Galilea, waarna we de volgende dag terugreizen naar Tel Aviv en Nederland.

Trainingsprogramma
- Ondernemen vanuit Koninkrijksperspectief
- Jezus’ visie op GSM (Geld, Seks en Macht)
- Het reservoir van wilskracht
- Jezus Meester-communicator: communiceren met impact
- De essentie van identiteit
- De kracht van kwetsbaarheid

Data & kosten
De LC Israël vindt plaats van 22 -26 maart 2018 en kost 1.990 euro per persoon (EARLY BIRD 1.590,- (tot 1 nov)), exclusief BTW en vliegticket naar Tel Aviv. Je trekt op met een kleine groep ondernemers en high professionals die allemaal verlangen naar versterking van zelfleiderschap en groei in ondernemerschap en navolging van Jezus.

Trainers
Henk Stoorvogel: Voorganger Vrije Evangelisatie Zwolle en inspirator in binnen- en buitenland. Auteur van 17 boeken, waaronder G-Kracht, Geboren om te vliegen en Jezus Leven. Mede-oprichter 4M

Wim Kater: directeur CBMC, inspirator, getrouwd en vader van 3 kinderen

Janny Budding: consultant, trainer en coach bij Xpand, bestuurslid van 4M, getrouwd en moeder van 2 dochters

DE VOLGENDE DINGEN ZIJN BELANGRIJK OM TE WETEN:

De prijs van 1.990 euro per persoon (EARLY BIRD 1.590,- (tot 1 nov)) is exclusief BTW en exclusief je vliegticket. Voor beide ontvang je een factuur.

Houd rekening met het annuleringsbeleid van de 4e Musketier:

  • Een bedrag van 250 euro en de kosten voor je vliegticket betaal je altijd.
  • Bij annulering binnen twee maanden voor de start van het weekend betaal je 50%.
  • Bij annulering binnen één maand voor de start van het weekend betaal je 100%.

INSCHRIJVEN: https://de4emusketier.nl/weekenden/234-lc/541-lcc-israel2018

NB: inschrijven kan alleen via bovenstaande link!


Datum en tijd

Locatie

Israel

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen