Gratis

CBMC Bedrijfsbezoek | Baan Twente | 21 maart 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Baan Twente | Rijssen

Provincialeweg Zuna 2

7466 PK Rijssen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

CBMC Bedrijfsbezoek | Baan Twente in Rijssen

We bezoeken bedrijven in Nederland waar in het licht van Gods Koninkrijk wordt ondernomen. Hoe doe je dat nou praktisch? Laat je inspireren en kom op bezoek.

Op donderdag 21 maart gaan we op bezoek bij Baan Twente in Rijssen - www.baantwente.nl

Baan Twente is de officiële Mercedes-Benz dealer voor personen-, bestel- en vrachtwagens voor het oosten van Nederland. Vanuit de vestigingen in Rijssen, Hengelo en Oldenzaal probeert zij de verwachtingen van haar relaties omtrent mobiliteit duurzaam te overtreffen.

In 1966 heeft Jan Baan met zijn “handel in automobielen” de basis gelegd voor dit familiebedrijf. Professionaliteit, toegankelijkheid en passie voor mobiliteit zijn de kern van de dagelijkse bedrijfsvoering. In 50 jaar is Baan Twente uitgegroeid tot een complete dealerorganisatie voor Mercedes-Benz, Smart en Fuso. De loyale klanten en gemotiveerde medewerkers, in combinatie met kwalitatief hoogstaande producten, zijn de basis voor het familiebedrijf.

Vanaf de oprichting in 1966 is duurzaam ondernemen een integraal onderdeel van de bedrijfsvoering. Dit is onder andere terug te zien in onze vestiging in Rijssen. Dankzij een systeem met 72 palen van 120 meter lengte wordt de aarde gebruikt om in de zomerdag het pand te koelen en in de winterdag te verwarmen. De energie die hiervoor nodig is wordt opgewekt door 268 zonnepanelen op het dak.

Het CBMC bedrijfsbezoek zal ook plaatsvinden in de vestiging in Rijssen. We zijn heel benieuwd wat Gert-Jan Baan, onze gastheer van de middag, ons allemaal zal vertellen.

Er zijn maximaal 30 plekken beschikbaar dus meld je snel aan! (Toegang is gratis)

Programma:

15.30: Inloop

16.00 – 17.30: Programma

17.30 – 18.00: Borrel


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Baan Twente | Rijssen

Provincialeweg Zuna 2

7466 PK Rijssen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen