Verkoop beëindigd

CBMC International Event - dinsdag 20 maart

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

CBMC - Het Forum

Berencamperweg 10

MC Nijkerk

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Dinsdagmiddag 20 maart organiseren Europartners en CBMC International samen met CBMC Nederland een leuke informatie en netwerk middag met Jim Firnstahl, president van CBMC International, Wouter Droppers en Frans van Santen van Europartners als key-note speakers.

Jim zal spreken over zijn passie: ‘Hoe volgers van Jezus impact kunnen hebben in het zakenleven’. Daarnaast zal Jim van zijn internationale ervaringen delen.

Frans zal vertellen van wat hij ziet gebeuren in Europa onder young professionals en Wouter zal zijn Europese ervaringen delen en iets delen van zijn drive.

Zo biedt deze middag je een uniek beeld van hoe God in business is, zowel in Europa als daarbuiten.

Het belooft een mooie spitsbijeenkomst te worden van 16.00 – 19.30h. Er is volop tijd voor ontmoeting en we sluiten af met een heerlijk buffet.

Wim Kater, directeur van CBMC Nederland, is gastheer en zal ons in de avond begeleiden.

Programma:

16.00uur - inloop

16.45uur - plenair programma

18.00uur - ontmoeting & buffet

19.30uur - einde


Kosten: Geen. We zullen wel een vrijwillige bijdrage vragen voor het buffet, de avond en Europartners.

Sprekers:

Jim Firnstal - Als "president van CBMC" reist Jim over de wereld om te spreken met zakenmensen, overheden en religieuze leiders over de ontwikkelingen waar commercie en geloof elkaar kruisen. Elk jaar spreekt hij tot groepen mensen over de hele wereld over zijn passie: hoe volgers van Jezus impact kunnen hebben in het zakenleven. Jim zal zijn ervaringen delen.

Wouter Droppers - Oud directeur van CBMC. Tegenwoordig is hij directeur van Europartners. Europartners is onderdeel van CBMC en wordt ook wel het CBMC van Europa genoemd. Hij zal spreken over wat Europartners doet als organisatie en zal delen van wat God bezig is te doen in andere landen in Europa.

Frans van Santen - Oud directeur van IMPACT Netwerk. Tegenwoordig is Frans coördinator van het young professional werk in Europa. Frans neemt ons mee in zijn ervaringen en het programma van Europartners om nieuwe en jonge leiders te vormen in de zakenwereld in Europa.

Wim Kater - Na zijn opleiding aan de Agrarische Hogeschool in Dronten studeerde hij vier jaar theologie in Utrecht. Aansluitend volgde hij de hbo-opleiding theologie aan de Christelijke Hogeschool Ede. Vanaf 2000 had hij commerciële functies in de it-wereld, de laatste jaren als manager Agro, Food & Industrie bij it-bedrijf Sogeti Nederland. Sinds februari 2015 is hij directeur van CBMC, een netwerk van christen-zakenmensen. Wim Kater is gehuwd met Evelien en heeft drie kinderen. Als directeur van CBMC Nederland zal Wim ons verwelkomen en onze gastheer zijn deze avond.
Datum en tijd

Locatie

CBMC - Het Forum

Berencamperweg 10

MC Nijkerk

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen