€ 0 – € 175

CBMC Nieuwjaarsevent & Workshops door Bouwbedrijf Betenbough Homes uit Texa...

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Schakel Nijkerk

Oranjelaan 10

Nijkerk

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Wil je een indrukwekkend getuigenis horen van een nuchtere ondernemer & wil je graag je mede CBMC-ers ontmoeten, kom dan donderdagmiddag & avond 24 januari naar ons Nieuwjaarsevent!

Als spreker zal Rick Betenbough vertellen hoe hij leidinggeven en geloof in de praktijk brengt in zijn bouwbedrijf Betenbough Homes in Texas. Met concrete ideeën, die je direct kunt toepassen in je werk.

Verder zullen we op 24 januari tijdens onze traditionele nieuwjaarsbijeenkomst delen wat er is gerealiseerd in 2018. Het aanbod van CBMC is uitgebreid voor 2019: denk aan workshops over geld, Gods stem verstaan in je werk, maar ook een korte en krachtige leiderschapstraining “Transformational Leadership”. Meer details delen we op donderdagmiddag.

Wil je meer? Schrijf je dan ook in voor vrijdag 25 januari. Rick en zijn team zullen dan ingaan over leiderschap, cultuur in je bedrijf, stijl van leidinggeven. Hierbij krijg je genoeg tijd om in kleine groepen verder te spreken, elkaar te ontmoeten en samen te bidden.

Betenbough Homes is een bedrijf in handen van de werknemers dat zich inzet voor het bouwen, bedienen en beïnvloeden van de gemeenschappen in de staat Texas. Als een van de Top 100 Builders in the nation van Builder Magazine werd het bedrijf door GuildQuality ook uitgeroepen tot Guildmaster 2017 voor een consistent superieure klantenservice. Daarnaast heeft het bedrijf in 2015 en 2016 verschillende Texas Association of Builders 'Star Awards gewonnen en verschillende lokale onderscheidingen door de jaren heen.

Vanuit Betenbough is de beweging Kingdom at Work ontstaan met de missie: What is helping leaders find their way. Kingdom At Work is een beweging die leiders inspireert, toerust en enthousiasmeert om Gods Koninkrijk door hun werk zichtbaar te maken. https://kingdomatwork.com/

PROGRAMMA

DONDERDAG 24 januari: CBMC Nieuwjaarsevent

15.30: Start

16.30 - 18.30: CBMC & Kingdom at Work

18.30 - 21.00: Borrel & Diner

VRIJDAG 25 januari: Workshopdag over het thema Kingdom Leadership, Kingdom Style & Kingdom Culture

9:00 - 12:00: Workshop

12.00- 13.00: Lunch

13:00 -17:00: Workshop

Tijdens deze dag zullen er diverse sub-workshops worden aangeboden. Koffie, thee en lunch, cursusboek en materialen zijn bij de prijs inbegrepen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Schakel Nijkerk

Oranjelaan 10

Nijkerk

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen