Gratis

CBMC On Site - Bedrijfsbezoek DUTCH BLOWER

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Dutch Blower

Bedrijvenpark Twente 52

7602 KC Almelo

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

CBMC ON SITE | BEDRIJFSBEZOEK | ONDERNEMEN IN HET LICHT

We bezoeken 7 bedrijven in Nederland waar in het licht van Gods Koninkrijk wordt ondernomen. Hoe doe je dat nou praktisch? Laat je inspireren en kom op bezoek. Samen met andere ondernemers ga je het gesprek aan over ondernemerschap in het Licht. Met mooie, kleine en grote voorbeelden. Kernwoorden zijn Inspiratie en Gebed.

Dutch Blower (http://www.dutch-blower.nl) is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van klantspecifieke luchtbehandelingskasten. Zij richten zich op het optimaal bedienen van installateurs voor utiliteit, off-shore, schepen en de (voedingsmiddelen)-industrie. Dit bereiken zij door middel van een zeer flexibele productie, een breed aanbod van mogelijkheden en het toepassen van zeer solide materialen en componenten, gecombineerd met de nieuwste technologieën. Bovenal bereiken zij deze klantgerichte benadering zonder consessies te doen aan de levertijden.

Een mooi, dynamisch en super interessant bedrijf om eens wat meer over te horen. Er zijn maximaal 20 plekken beschikbaar dus meld je snel aan!

Programma:

15.30: Inloop

16.00 – 17.30: Programma

17.30 – 18.00: BorrelDelen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Dutch Blower

Bedrijvenpark Twente 52

7602 KC Almelo

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen