€ 35

CBMC Regio Event Twente | 21 juni | Thema: Gods stem verstaan

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Restaurant Het Seminar

Hertmerweg 42

7625 RH Zenderen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Welkom op het CBMC Twente - regio event op donderag 21 juni a.s.

Ondernemers en leidinggevenden, uit verschillende sectoren, ontmoeten elkaar op een mooie locatie in Twente (Het Seminar in Zenderen). Maak tijd voor ontmoeting en diepgaande toerusting over het thema:

"Gods stem verstaan"

God wil tot ons spreken. “Zijn schapen horen naar Zijn stem” (Johannes 10:3-4). God spreekt tot ons door: de bijbel, de Heilige Geest, het gezond verstand, advies van andere christenen en omstandigheden.

Efeziërs 5:17 - “Tracht te verstaan wat de wil van de Here is”. Maar hoe werkt dat nu in de praktijk? Hoe kan ik nu Gods stem verstaan in mijn persoonlijk leven of voor de besluiten die ik in mijn werk moet nemen?

Psalm 32:8 zegt het volgende: “Ik geef inzicht en wijs de weg die je moet gaan. Ik geef raad, op jou rust mijn oog.

Er valt zoveel te leren uit de bijbel over dit onderwerp. Wim Hoddenbagh neemt ons hierin mee zodat we meer inzicht ontvangen hoe we Gods stem beter kunnen verstaan.

Je mag vanaf 16.45 uur inlopen en wordt om 17.00 uur ontvangen met een drankje. Direct daarna openen we de avond en gaan we samen lekker eten. Aansluitend neemt Wim Hoddenbagh ons inspirerend mee. Daarna spreek je hier in een kleine groep over verder en sluiten we de avond af. Tussentijds en achteraf is er gelegenheid voor ontmoeting. Het programma duurt tot 21.00 uur.

Wim Hoddenbagh

Wim Hoddenbagh spreekt veel in kerken en op conferenties en events. Hij brengt jarenlange ervaring mee als spreker en is sinds 2017 verbonden aan Royal Mission. Wim woont met zijn vrouw Gea en drie kinderen in Veenendaal. Zijn boodschap is vol van de kracht van Gods Geest en van liefde voor Jezus, vanuit een bemoedigend hart.

Wim spreekt graag over de verfrissende kracht van de Geest, Gods liefde vanuit zijn Vaderhart, opwekking en reformatie van de kerk, praktische geloofslessen, en Jezus navolgen vanuit rust en genade.

Voor meer informatie mag je contact opnemen met Gerrie ter Hoek: gerrie@terhoek.com / 06-20006253

Het volgende CBMC Twente regio event zal plaatsvinden op donderdag 11 oktober. Ook met het Thema Gods stem verstaan en de spreker Wim Hoddenbagh.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Restaurant Het Seminar

Hertmerweg 42

7625 RH Zenderen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen