CD-release Inner Junctions - Deventer (met Band)

Venster Acties

CD-release Inner Junctions - Deventer (met Band)

Siebren the Young presenteert zijn debuut CD "Inner Junctions" op vrijdag 24 maart 2023 in de Fermerie in Deventer.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

De Fermerie 9 Muggeplein 7411 NW Deventer Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 3 uren
  • eTicket voor mobiel

Over dit concert:

Siebren the Young brengt op 24 maart 2023 zijn debuut CD "Inner Junctions" uit. Om de release onder aandacht te brengen organiseert hij 2 concerten waar hij de songs van de CD speelt in een 90-minuten durende concert.

Het tweede concert vindt plaats op vrijdag 24 maart 2023 in de gezellige locatie van de Fermerie in Deventer. Er is in de Fermerie plaats voor 100 bezoekers. Er worden geen kaarten aan de deur verkocht.

Wat kun je dit concert verwachten?

Voor dit concert heeft Siebren een 90-minuten durend programma voorbereid waarin de songs van zijn nieuwe CD te horen zijn. Ook speelt Siebren enkele klassieke meezingers van bekende artiesten in een eigen Siebren jasje. Tot slot wordt het concert aangevuld met recenter eigen geschreven materiaal. Bij dit concert spelen toetsenist Koen Gijsman, bassist Tim Porkony en drummer David Handke mee.

Na het concert is het mogelijk om een fysieke CD te kopen.

Over Siebren the Young:

Gitarist, zanger en songwriter Siebren The Young combineert zijn passie voor muziek met het vertellen van eigen verhalen die zich binnenin Siebren en in zijn omgeving afspelen. Hij weet met zijn muziek mensen te raken en te inspireren om meer naar elkaar om te kijken en te genieten van wat ze hebben. Aandacht voor elkaar en liefde tonen zijn daarbij Siebrens hoofddoelen.

In de street-soul popsongs die Siebren maakt, laat hij zijn hart spreken over dingen die hem zowel in positieve als in negatieve zin raken. In zijn songs schrijft Siebren over thema’s als zelfontwikkeling, relaties, vrijheid en liefde. Deze thema’s worden versterkt door zijn arrangementen op de gitaar of met de band.

Inspiratiebronnen voor Siebren zijn artiesten als Amos Lee, Jackson Browne, James Taylor en John Mayer. Siebren haalt ook veel inspiratie uit de mensen om hem heen, zijn innerlijke wereld, boeken als Cloud Atlas van David Mitchell en het onderweg zijn in een snel veranderende wereld.

Siebren is sinds zijn middelbare schooltijd in Deventer actief als gitarist in bands, ensembles, orkesten en duo’s. Hij heeft hierin gespeeld op de vele podia die Deventer rijk is. Van het grote podium van de Deventer schouwburg tot aan knusse huiskamers toe. Sinds 2020 timmert Siebren ook als songwriter aan de weg. Hij staat dan met zijn eigen songs vooral op kleine podia, open mic’s en in koffietentjes.

In 2017 is Siebren toegelaten tot het conservatorium in Arnhem waar hij zich verder heeft kunnen ontwikkelen als gitarist, zanger en songwriter. Tijdens zijn afsluitend concert in 2021 heeft Siebren, onder begeleiding van een zevenkoppige band, negen eigen songs laten horen. Bij dit afsluitend concert vond ook de release van zijn eerste single, Let Me In, plaats.

Eind 2022 en begin 2023 brengt Siebren zijn debuut-cd Inner Junctions uit in drie bundels van drie songs. De negen songs van de cd gaan over Siebrens innerlijke leven op momenten dat hij met zichzelf en zijn omgeving in de knoop zat. De cd is eigenlijk al geslaagd vóór zijn release, omdat de songs Siebren door moeilijke momenten heen hebben geholpen. Met de gedachte dat andere mensen in een moeilijke periode wellicht ook een houvast kunnen gebruiken, heeft Siebren besloten om zijn persoonlijke songs met iedereen te delen.