Gratis

CDA Lentelezing

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Blokhuispoort

Blokhuisplein 40

8911 LJ Leeuwarden

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Het is weer zover! De inspirerende lentelezing van CDA Leeuwarden staat weer voor deur. Dit jaar gaat niet één, maar gaan twee sprekers de dialoog met u aan over actuele maatschappelijke onderwerpen. Onder begeleiding van Aise de Groot zijn strafrechtadvocaat Niek Heidanus en Oerol oprichter Joop Mulder te gast.

Niek Heidanus spreekt over de zwaarte van straffen in Nederland. Al verschillende jaren wordt gediscussieerd over zwaardere straffen. Niek Heidanus duikt in de achtergrond van onze huidige straffen en bespreekt met u wat zwaardere of lichtere straffen met zich mee brengen.

Joop Mulder spreekt over de erfenis van Leeuwarden-Fryslân 2018. Op dit moment is het culturele feestjaar in volle gang en daarom is ook het moment daar om vooruit te kijken. Wat kunnen we na 2018 nog merken van de vele projecten van dit jaar.

De inloop start om 19.30 uur, vanaf 20.00 uur kunt u zich laten verrassen door deze twee topsprekers. De locatie is de Wasknijperzaal in de Blokhuispoort in Leeuwarden. Rond 22.00 uur sluiten we af met een borrel in café Proefverlof. Graag tot 10 april!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Blokhuispoort

Blokhuisplein 40

8911 LJ Leeuwarden

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen