Celebrate Safe Symposium 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

AIR Amsterdam

Amstelstraat 24

1017 DA Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

- Hoe zie jij de toekomst?-


Tijdens het 2e Celebrate Safe symposium zal aan de orde komen wat er in 5 jaar bereikt en geleerd is door
Celebrate Safe in samenwerking met al haar partners.

Celebrate Safe is geïnitieerd door ID&T en uitgebreid tot een publiek private samenwerking met ondersteuning van het Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport (VWS) in 2015 van start gegaan met als doel het creëren van bewustwording bij bezoekers van evenementen over de risico’s die gepaard gaan met feesten.

Een belangrijk onderdeel van dit platform is de focus op het vergroten van het (online) bereik van voorlichtingsboodschappen van publieke partijen onder de bezoekers van de aangesloten feesten en festivals.
De mogelijkheden om te communiceren met bezoekers zijn enorm veranderd in de afgelopen jaren. Hoe kun je het bereik optimaliseren en welke middelen zet je hiervoor in? Hoe ziet de ideale samenwerking met een organisator eruit? Wat kunnen private en publieke partijen van elkaar leren? En wat is nog de meerwaarde van fysieke voorlichting?

Allemaal vragen waar we het tijdens dit symposium over gaan hebben met organisatoren, experts, gemeenten maar ook bezoekers van evenementen.


Sprekers:

Projectleider Judith Noijen (Jellinek) zal presenteren wat Celebrate Safe, in samenwerking met al haar partners, de afgelopen jaren gedaan, bereikt en geleerd heeft.

Een belangrijk onderdeel van dit project is het online onderzoekspanel Party Panel. Het enige onderzoek wat niet enkel onderzoekt welke gezondheidsrisico’s bezoekers nemen, maar vooral waarom ze dat doen. Hoofdonderzoeker Gjalt-Jorn Peters (Greater Good / Open Universiteit) zal de highlights van de Party Panel resultaten delen.

Tijdens zijn keynote zal Denis Doeland (DDMcA) ons mee nemen in de digitale wereld van de evenementensector. Hoe zijn succesvolle campagnes opgebouwd, hoe ziet de toekomst er uit en hoe kunnen we de krachten bundelen om gezamenlijk zo veel mogelijk bezoekers met belangrijke gezondheidsboodschappen te bereiken?

Rik Crutzen- hoogleraar Behaviour Change & Technology (Maastricht University)
Tijdens dit symposium zal hij de voorlopige resultaten presenteren van de Celebrate Safe effectstudie dat hij met medewerking van de Unity Peers uitvoerde tijdens het festivalseizoen 2019. De aandacht was hierbij gericht op het dragen van gehoorbescherming, daarbij gebruik makende van de resultaten van Party Panel.


Programma:

12:00 Lunch - Inloop
13:00 Opening
13:10 Judith Noijen - verleden, heden en toekomst van Celebrate Safe
13:30 Gjalt-Jorn Peters - Party Panel resultaten
14:00 Rik Crutzen - effectstudie Celebrate Safe
14:20 Koffie break
14:40 Intermezzo
15:00 Denis Doeland - online marketing privaat versus publiek
15:40 Break Out sessies
16:40 Afsluiting
17:00 Borrel


REGISTREREN=TICKET DOWNLOADEN

Je kunt dit symposium gratis bezoeken door een ticket te downloaden via eventbrite.
Let op! Er zijn maar beperkt plaatsen beschikbaar, dus download alleen een ticket als je echt komt!

Voor vragen over het programma mail: ella.overkleeft@celebratesafe.nl

Voor meer info: www.celebratesafe.nl/symposium

Datum en tijd

Locatie

AIR Amsterdam

Amstelstraat 24

1017 DA Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen