€ 114,95

Centered Leadership

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Het Groene Huis

21 Schothorsterlaan

3822 NA Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Bewustzijnsversnellers is een initiatief van Marianne de Jager, Evelien Schipper en Peter van der Vliet

Over dit evenement

Lijkt het je ook bijzonder om een plattegrond en routekaart te hebben waarmee je de ontwikkelingen in Nederland begrijpt én waarmee je een handvat hebt om zelf verdere stappen te zetten? Dat je weet hoe je dat samen kunt doen? Kom dan 13 september naar de eerste bijeenkomst van de Bewustzijnsversnellers.

Voor wie? Wil je maatschappelijk het verschil maken? In de privé-sfeer, in je onderneming, je gemeente, je burgerinitiatief of anderszins? Of ben je daar al mee bezig, maar ben je daar niet tevreden over? Loop je vast en wil het niet opschieten? Vraag je je af hoe je meer impact kunt genereren, hoe het roer verder om kan?

We staan letterlijk in het midden van een chaotische transitie naar een nieuwe tijd. Hierin speelt onze innerlijke lens, de manier waarop we kijken, en de mate waarin we ons bewust zijn een belangrijke rol bij onze ervaringen. We kijken naar de gebeurtenissen in Nederland en jouw omgeving vanuit je eigen lens en verbinden ons met de mogelijkheden die een - door ons ontwikkelde - routekaart hierbij bied. Hiermee kun je zelf stappen nemen voor je verdere ontwikkeling en anderen daarin mee nemen.

Het is onze intentie om bij te dragen aan het vormen van een optocht rond het nieuwe verhaal in Nederland. Dit is onze eerste stap.

Wat levert de dag op? “…Je gaat het pas zien als je het door hebt 😉.” Persoonlijk inzicht en concrete stappen die je de komende periode kunt zetten. Verbinding en contact ervaren en versterken met jezelf en het grotere geheel. Bouwstenen voor je eigen en het gedeelde verhaal in Nederland.

We kijken uit naar je bijdrage in deze ontwikkeling, en je aanwezigheid op 13 september. Hartelijke groet, Marianne de Jager, Evelien Schipper en Peter van der Vliet

Marianne de Jager is catalyst voor verandering van binnen naar buiten. Zij nodigt je onzichtbare binnenwereld uit om in de buitenwereld duurzaam te manifesteren. Haar thema is anders kijken, je opnieuw afstemmen op je om-geving en handelen vanuit blijvend, nieuw perspectief. Haar ervaring ligt in de business en het werken met integraal perspectief om die brug te slaan tussen binnenwereld en buitenwereld. Haar nieuwsgierigheid is een drijvende motor achter het werken met energie en de effecten op mens, maatschappij en organisatie.

Evelien Schipper is organisatiepsychologe en ervaren begeleider van teams en leiderschapsontwikkeling in diverse organisaties. De laatste jaren werkt zij steeds vaker met multidisciplinaire teams. Zij zet daarbij o.a. actie leren in als methodiek om teams te ontwikkelen en tot resultaten te laten komen. Het U-proces is daarbij voor haar de laatste 10 jaar een bron van inspiratie en richtinggevend concept. In contact met jezelf én de ander nieuwe wegen creëren, daarbij je plek vinden in het grote geheel, is voor haar pure magie.

Peter van der Vliet is ervaren opleidingskundige. Hij werkt als executive coach, trainer en facilitator op ‘hete plekken’, waar maatschappelijk het verschil wordt gemaakt. Peter is expert Sociale Veiligheid, Integriteit en Le-ren/Bewustzijnsontwikkeling. Peter gebruikt een open mindset als ingang om bewustwording te versnellen. Peters persoonlijke en professionele ontwikkeling is recent een nieuwe fase ingegaan. Samen met anderen heeft hij een route-kaart naar flow en impact ontwikkelt, waar je zelf mee aan de slag kan. Dit prototype ontwikkelt hij graag met je verder.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Het Groene Huis

21 Schothorsterlaan

3822 NA Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen