€ 295

Centered leadership

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Ludenkapel

1 Ludenlaan

3941 CN Doorn

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Bewustzijnsversnellers is een initiatief van Marianne de Jager, Evelien Schipper en Peter van der Vliet

Over dit evenement

Lijkt het je ook fijn om een routekaart te hebben waarmee je de ontwikkelingen in Nederland begrijpt én waarmee je een handvat hebt om zelf verdere stappen te zetten? Dat je weet hoe je dat samen kunt doen? Kom dan 15 november naar de tweede bijeenkomst van de Bewustzijnsversnellers.

Voor wie? Wil je maatschappelijk het verschil maken? In de privé-sfeer, in je onderneming, je gemeente, je burgerinitiatief of anderszins? Of ben je daar al mee bezig, maar ben je daar niet tevreden over? Loop je vast en wil het niet opschieten? Vraag je je af hoe je meer impact kunt genereren, hoe het roer verder om kan?

We staan letterlijk in het midden van een chaotische transitie naar een nieuwe tijd. Hierin speelt onze innerlijke lens, de manier waarop we kijken, en de mate waarin we ons bewust zijn een belangrijke rol bij onze ervaringen. We kijken naar de gebeurtenissen in Nederland en jouw omgeving vanuit je eigen lens en verbinden ons met de mogelijkheden die een - door ons ontwikkelde – routekaart: de Lemniskaart® hierbij bied. Hiermee kun je zelf stappen nemen voor je verdere ontwikkeling en anderen daarin mee nemen.

Het is onze intentie om bij te dragen aan het vormen van een optocht rond het nieuwe verhaal in Nederland. Dit zijn onze eerste stappen.

Wat levert de dag op? Inzicht in: waar jij nu zelf bent in het proces van persoonlijke en organisatie/maatschappelijke ontwikkeling. Waar je tegen aan loopt, waardoor je geblokkeerd raakt. Wat je volgende stap dan is. Dat het een continue proces is, waar je steeds weer door heen gaat. Dat je veel van anderen kan leren. Hoe je kunt stralen; steeds weer opnieuw zelf, en met elkaar het bereiken van de volgende stap kan vieren.

We kijken uit naar je bijdrage in deze ontwikkeling, en je aanwezigheid op 15 november. Hartelijke groet, Marianne de Jager, Evelien Schipper en Peter van der Vliet

Quotes van deelnemers van de eerste dag op 13 september j.l.

- “Door vanuit verschillende perspectieven te kijken zijn latente ideeën concreet geworden. Dat is nuttig.”

- “De energie was heel sterk. Achter ieder onderdeel van de routekaart zitten extra lagen. Deze gelaagdheid is belangrijk. Dat vraagt een nieuwe taal. Dit kan een startpunt zijn om een complexe vraag aan te pakken”.

- “Ik ben me nog sterker bewust van het essentiële niveau. Liefde is het essentiële niveau. Ik ga met de Lemniskaart aan de slag. Dank!”

- “Het mooiste vond ik het verdiepen in elkaar, met elkaar. Naar elkaar luisteren. Dit kun je in je eigen praktijk toepassen.”

- “Ik ga kijken wat dit proces betekent voor mijn werk. Ik ben benieuwd naar de integratie”.

- “Ik ben geraakt. De vanzelfsprekendheid. Staan voor spiritualiteit”.

- “Jullie hebben een manier gevonden om spirituele inhoud en passie overdraagbaar te maken”.

- “Bijzonder om de enorme energie in het centrum van de Lemniskaart te voelen”.

Marianne de Jager is catalyst voor verandering van binnen naar buiten. Zij nodigt je onzichtbare binnenwereld uit om in de buitenwereld duurzaam te manifesteren. Haar thema is anders kijken, je opnieuw afstemmen op je om-geving en handelen vanuit blijvend, nieuw perspectief. Haar ervaring ligt in de business en het werken met integraal perspectief om die brug te slaan tussen binnenwereld en buitenwereld. Haar nieuwsgierigheid is een drijvende motor achter het werken met energie en de effecten op mens, maatschappij en organisatie.

Evelien Schipper is organisatiepsychologe en ervaren begeleider van teams en leiderschapsontwikkeling in diverse organisaties. De laatste jaren werkt zij steeds vaker met multidisciplinaire teams. Zij zet daarbij o.a. actie leren in als methodiek om teams te ontwikkelen en tot resultaten te laten komen. Het U-proces is daarbij voor haar de laatste 10 jaar een bron van inspiratie en richtinggevend concept. In contact met jezelf én de ander nieuwe wegen creëren, daarbij je plek vinden in het grote geheel, is voor haar pure magie.

Peter van der Vliet is opleidingskundige. Hij werkt als executive coach, trainer en facilitator op ‘hete plekken’, waar maatschappelijk het verschil wordt gemaakt. Peter is expert Sociale Veiligheid, Integriteit en Leren/Bewustzijnsontwikkeling. Peter gebruikt het loslaten van patronen, als ingang om bewustwording te versnellen. Peters persoonlijke en professionele ontwikkeling is recent een nieuwe fase ingegaan. Samen met Evelien en Marianne heeft hij een manier gevonden om de essentie van contact, dat horizontaal en verticaal de energie stroomt, overdraagbaar te maken. Dit prototype ontwikkelt hij graag met je verder. Dat voelt als thuiskomen...

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Ludenkapel

1 Ludenlaan

3941 CN Doorn

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen