Gratis

Challenge CLOSE THE LOOP (Professional)

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

SPARK CAMPUS

Graafsebaan 3 Rosmalen

5248JR Rosmalen

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Eerste editie SPARK Challenge “close the loop” gaat van start op 19 oktober! Schrijf je nu in als professional of bedrijf.

De challenge is een driedaagse intensieve teamchallenge waarin je een oplossing bedenkt voor een uitdagend vraagstuk. Geïnspireerd door designers en bedrijven ga je aan de slag om nieuwe producten of ideeën te bedenken die bijdragen aan de circulaire economie. Hierin gooi je niets meer weg, maar gebruik je bestaande materialen, oude producten of reststoffen eindeloos opnieuw. Tijdens de challenge nemen teams het tegen elkaar op en bedenken zij een oplossing voor de circulaire economie: een systeem waarin je met oude en bestaande dingen iets nieuws maakt.

Deze boeiende challenge is naast studenten van HBO, WO en MBO ook bedoeld voor professionals die wel van een uitdaging houden. De challenge is helemaal gratis! Bovendien kiezen we tijdens de Dutch Design Week een winnaar van de challenge. Het winnende team krijgt de kans haar idee ook echt in de praktijk uit te voeren.

Jouw uitdaging als Professional

Als teamgenoot draag jij kennis en expertise aan om de concrete vraagstukken met jonge talenten op te lossen.
Laat je inspireren door gemotiveerde studenten die op een hele andere manier tegen uitdagingen aankijken. Versterk elkaar en draag bij aan deze challenge. Meld je nu aan.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

SPARK CAMPUS

Graafsebaan 3 Rosmalen

5248JR Rosmalen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen