Verkoop beëindigd

Change, Experience & Meer

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Taets

Hemkade 18

1506 PR Zaandam

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Joseph Pine & Meer

Joseph Pine heeft zijn eigen kijk op de wereld vanuit het 'belevingsperspectief'. Hij heeft al heel veel organsisaties geinspireerd. Joseph Pine is bekend van zijn boeken 'The Experience Economy' & 'Infinite Possibility'. Daarmee heeft hij velen geinspireerd. Hij neemt zijn publiek graag mee in deze visie, om ze verrassende en nieuwe inzichten te geven. Hij zal ons in de ochtend en in de middag inspirereren.

Naast dit deel van het programma, zijn er workshops voor kleinere groepen. We bieden iedereen alle onderwerpen aan. Naast een verdieping met Joseph Pine, zijn er de volgende workshops;

  • Imagineering
  • Borgen van Hospitality
  • Design Thinking
  • Lego Serious Play

Wat alle onderwerpen gemeen hebben is 'beleving'. Daarnaast hebben ze te maken met het proces van verandering en de facilitering daarvan. Een verandering die van uit de organisatie zelf gestart wordt, bottom-up. Dat willen we deze dag uitdragen. De manier waarop we hiermee omgaan, hoe we hier vorm aan geven en hoe we anderen hierin kunnen inspireren zijn vragen die we hopen te beantwoorden. Maar bovenal met de dag een 'belevenis' zijn en alle aanwezigen inspireren. Dat is het doel.

Aan dit evenement werken ook anderen mee; STUDIO.WHY, Echt Waarmaken en NHTV nemen de workshops voor hun rekening. Zo bouwen we samen aan een gaaf evenement. Momenteel werken we aan een inspirerende, centraal gelegen, locatie. Het is vanzelfsprekend dat het geheel voorzien zal zijn van lekker eten en drinken. Daarnaast gaan de deelnemers niet met lege handen naar huis.

Meer informatie is te vinden op deze website.

Graag tot ziens!
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Taets

Hemkade 18

1506 PR Zaandam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen