CHANGEZ XL – SWAP & REUSE

CHANGEZ XL – SWAP & REUSE

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Datum en tijd

Locatie

BlueCity

100 Maasboulevard

3063 NS Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Heel. Veel. Kerstaankopen. Nóg goedkoper. Nóg meer kopen. Nóg meer spullen… Dat moet anders!

Over dit evenement

Het is elk jaar weer hetzelfde liedje: in aanloop naar de feestdagen schreeuwen de etalages in de winkelstraten om je aandacht. Overal vind je goede deals, maar ho ho ho!

Waar komen al die spullen vandaan? Van welke (schaarse) grondstoffen zijn ze gemaakt? En waar blijven alle spullen die inwisselbaar zijn geworden, omdat er nu een nieuwe versie is met een nóg mooier design voor een nóg scherpere prijs? Juist. Daar denken we liever niet over na.

Dat kan anders. Doe je mee? Kom op zaterdag 18 december naar CHANGEZ XL in BlueCity: we toveren het oude golfslagbad om in een groot SWAP & REUSE warenhuis met een (kinder)kledingruil, speelgoedruil en producten van toffe circulaire ondernemers.

Let op! Coronamaatregelen

Voor het bezoeken van evenementen heb je vanaf 25 september 2021 een coronatoegangsbewijs nodig. Dit kan een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of testbewijs zijn. Houd bij de entree je ticket, toegangsbewijs (dit mag via de corona app, uitgeprint negatief testbewijs of het gele boekje) en legitimatie bij de hand om zo soepel mogelijk naar binnen te kunnen. Heb je klachten, zit je in quarantaine of had je contact met iemand met corona? Blijf dan thuis. Meer informatie vind je op de website van de Rijksoverheid.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen