€ 190,87

Channel Safari DE ZORG VAN DE TOEKOMST

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

WZC Hollebeek

Turnersstraat 38

2020 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving


Channel Safari DE ZORG VAN DE TOEKOMST

Dinsdag 7 november 2017 – ANTWERPEN


Eerder dit jaar opende het hypermoderne woonzorgcentrum Hollebeek zijn deuren. Het gebouw werd ontworpen door het gerenommeerde architectenbureau Xaveer De Geyter. Door de focus op de lifestyle van de bewoners en het unieke ontwerp werd het woonzorgcentrum als snel gedoopt tot Het Woonzorgcentrum Van De Toekomst!

Op dinsdag 7 november hebben alle leden van Foodservice Alliance de unieke kans om de toekomst van de zorgsector te verkennen tijdens de Channel Safari rond DE ZORG VAN DE TOEKOMST!

De markt van de Ouderenzorg is sterk gegroeid tegenover vroeger en zal naar verwachting in de toekomst nog meer groei boeken. Ook het consumentengedrag van de bewoners en bezoekers is in verandering en groeikansen benutten in deze markt vergt dus heel wat inzicht. Het is aan bedrijven om een slimme strategie te kiezen om munt te slaan uit deze interessante ontwikkelingen en om de doelgroep op een tactvolle manier te benaderen.

Manager Rudi Jansen neemt ons mee in de wereld van de zorg in WZC Hollebeek: HET WOONZORGCENTRUM VAN DE TOEKOMST. Hij laat samen met architectenbureau XAVEER DE GEYTER zien wat do’s en don’ts zijn van een woonzorgcentrum en welke rol aspecten zoals lifestyle en voeding spelen in de wereld van de ouderenzorg nu en in de toekomst.

Licalab helpt al jaren organisaties die een nieuw product, nieuwe dienst of nieuw proces willen lanceren in de zorg- en welzijnssector. Dat doen zij door de innovatie te testen en te valideren met de eindgebruikers in hun eigen werk- en leefomgeving. Bij Licalab weten ze als geen ander wat de succesfactoren zijn voor voedingsbedrijven in de zorg. Tijdens deze Channel Safari delen ze niet alleen hun ervaringen, maar ook hun visie op de toekomst.

Kortom een unieke en vooral niet te missen Channel Safari voor bedrijven die nieuwe kansen willen ontdekken in dit marktsegment!

Schrijf u meteen in want de plaatsen zijn beperkt!


DATUM
Dinsdag 7 november 2017 │ WZC Hollebeek│ Turnersstraat 38│ 2020 Antwerpen

TIMING
Aanvang om 08:30u

INVESTERING
Bedrijven die lid zijn van Foodservice Alliance kunnen
deelnemen aan 150 Euro (ex. BTW).

Deze sessie is enkel toegankelijk voor leden
van het kennisnetwerk van Foodservice Alliance en hun partners.

Opgelet! Maximaal 20 deelnemers!

Interesse om mee op safari te gaan?

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

WZC Hollebeek

Turnersstraat 38

2020 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen